Б`ю в дзвони у Видубицькому монастирі

23 квітня 2012, 06:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
19
Б`ю в дзвони у Видубицькому монастирі

Б`ю в дзвони у Видубицькому монастирі

Великдень – найбільше і найважливіше свято в житті кожного християнина. Саме у цей тиждень, згідно православним традиціям, кожен бажаючий може причаститися святих таїн, не сповідуючись; читати акафісти у церкві, разом із священиком; А також бити в дзвони на честь світлого Христового Воскресіння, у цей тиждень, може кожен мирянин, а не тільки священик чи дзвонар. Я вирішив зіграти на дзвонах у Видубицькому монастирі.

Коли стоїш на дзвіниці, і б`єш у дзвони, шануючи Господа, душа – розквітає... Безмежно дякую за таку можливість ігумену Митрофану, настоятелю монастиря - людині, якою я щиро захоплююсь. Тому, що він не тільки сам поставив Бога на перше місце у своєму житті, а і вчить цьому інших. Раджу всім, хто щиро вірує у Господа всім серцем, наступного Великодня також бити у дзвони, прославляючи нашого Спасителя Ісуса Христа. Ця велична традиція насичує душу неймовірною чистою і світлою енергією, змушуючи забути про всі проблеми і негаразди…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: праздники,Пасха,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.