Брифінг з бабусями у Верховній Раді

20 червня 2012, 15:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
15
Брифінг з бабусями у Верховній Раді

Брифінг з бабусями у Верховній Раді

Коли люди не можуть по 30 копійок продати кілограм картоплі і не мають за що купити собі ліків і дрова, це в першу чергу, проблеми вищого законодавчого органу. Сьогодні влада собі малину по 670 грн за кілограм купує, а мільйони українських селян, які живуть за рахунок картоплі і молока, не можуть заробити копійчину. Людей довели до ручки, їм нема, що їсти, що пити, вони страждають від дій влади. Тому цю владу треба гнати в шию. Раджу Азарову і регіоналам піти і в очі глянути цим людям, а не тікати від них, як щурі з корабля. 

Сьогодні на брифінг до Верховної Ради я прийшов з бабусями - 85-річною Євдокією та 83-річною Любов`ю. Я з ними познайомився на базарі в смт. Козилець Чернігівської області. Вони продавали картоплю і плакали. Я запитав: «Чому ви плачете?». А вони кажуть: «У нас ніхто не бере цю картоплю по 30 копійок». Тому я викупив у них півтонни картоплі по одній гривні за кілограм і приніс Азарову, хай їсть дармову картоплю, а малина по 670 гривень, хай поперек горла йому стане. Я від імені цих жінок звертаюся до уряду Азарова. Селяни не можуть продати свою картоплю та інші овочі. Тому, я вимагаю обмежити ввезення імпортної сільськогосподарської продукції в Україну.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Азаров,Рада,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.