Фоторепортаж зі святкування 980-річчя Білої Церкви

03 жовтня 2012, 18:06
Власник сторінки
Головний кореспондент студентської газети "Медіа Коледж".
0
36
Фоторепортаж зі святкування 980-річчя Білої Церкви

Фоторепортаж зі святкування 980-річчя Білої Церкви

15 вересня відбулось святкування 980-річчя міста над Россю Біла Церква
Традиційно святкування складалося з декількох частин:
На церемонії урочистого відкриття свята «Білій Церкві - 980» міський голова Василь Петрович Савчук привітав жителів та гостей міста з 980-ою річницею з дня заснування Білої Церкви. Висловив слова вдячності всім, хто причетний до розбудови міста, хто своєю працею відроджував та примножував його здобутки та традиції.

Однією з традиційних особливостей святкування Дня міста є Свято квітів, в якому беруть участь навчальні заклади та провідні підприємства та організації міста, які зображували у своїх композиціях Україну, красу Білої Церкви, казкових героїв, та ін. Також під час святкування відбувався ярмарок досягнень сільського господарства.
та другий чемпіонат міста з повзання серед малюків

О 16-й годині відбулось карнавальне дійство під відкритим небом "Святкує древній Юр’їв-град – 980", в якому було показано різні етапи розвитку міста від заснування його Ярославом Мудрим, життя міста під час перебування Богдана Хмельницького, Олександра Пушкіна, графів Браницьких, Великої вітчизняної війни, часи СРСР та сьогоднення. Після завершення програми УДППЗ «Укрпошта» було представлено подарунок місту Біла Церква до 980-річного ювілею – поштову мініатюру з зображенням символу міста Діти міста збирали марку-пазл, розміром 2х3 метри. Захоплююча гра зі створення подарунку на очах у мешканців та гостей міста завершила урочисте погашення поштової мініатюри.

Святкування дня народження міста продовжилось концертною програмою за участю гурту "Рождество", співачки Руслани, та акторів Київського академічного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського та завершилось святковим салютом.

Фото: Петро Литвин, Ігор Мелішенко, Роман Наумов
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: цветы,День города,культура,Белая Церковь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.