Марш ГО Спільна Справа

03 листопада 2012, 17:14
Власник сторінки
инженер
0
20
Марш ГО Спільна Справа

Марш ГО Спільна Справа

Зважаючи на численні зафіксовані порушення на виборах, 3 листопада активісти ГО "Спільна Справа" (ВГО "Інститут приватного і публічного права") о 12:00 зібрались на Контрактовій Площі на мітинг, де виступили громадські і політичні діячі, в тому числі і голова Спільної Справи Олександр Данилюк, і провели марш-вимогу до ОО з вимогою "не визнавти результатів виборів". колона пройшла до вулиці Турівської, 13 (штаб ОО) де активісти передали звернення.

На мою думку, поява громадських рухів такого роду зобов'язана можливості появи Верховної Ради легітимізованої сфальшованими виборами, як питання заповнити політичний вакум легітимними течіями. це одночасно є позитивним моментом, проте може стати джерелом екстримізму.

Особисто додам - що мені довелось бути спостерігачем на виборах від Спільної Справи (власне як лише волонтер, а не як постійний активний активіст) на одній з дільниць округу 222, де я зустрівся з майже взірцевою процедурою голосування і підрахунку голосів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Выборы,митинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.