Конкурс краси для глухонімих дівчат

31 березня 2013, 17:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2943
Конкурс краси для глухонімих дівчат

Конкурс краси для глухонімих дівчат


Відвідав конкурс краси для глухонімих дівчат "Нечуюча красуня". Дівчата просто неймовірні: всі - красунечки, всі - талановиті. Я щиро захоплююсь цими україночками, їм з народження незрівнянно важче, ніж іншим через відсутність слуху і голосу. Але вони не здаються і намагаються жити повноцінним життям. Ви б побачили, як вони виконують пісні мовою жестів! Подарував всім красуням троянди, а трьом найчарівнішим з моєї точки зору - особливі подарунки. З жалем дізнався, що в Україні на відміну від цивілізованих країн досі немає закону "Про мову жестів", який життєвонеобхідний для людей з вадами слуху. Я готую відповідний законопроект, щоб допомогти цим людям.

P.S. Росіта мене на конкурс краси самого не відпустила і пішла зі мною. Кохана теж була вражена незламністю духу і талантами цих дівчат
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.