Як київську школу можна перетворити на режимний об`єкт?

25 вересня 2013, 07:42
Власник сторінки
волонтер
0
34
Як київську школу можна перетворити на режимний об`єкт?

Як київську школу можна перетворити на режимний об`єкт?

Спорт – запорука здоров’я! Напевне, цей девіз знайомий кожному, проте деякі Дарницькі можновладці, очевидно – притримуються діаметрально протилежної думки...

Мова йде про стадіон, який розташовується на території Київської інженерної гімназії (вул. Княжий Затон,12а) де, всупереч здоровому глузду та діючому законодавству – заборонено грати у футбол, здійснювати вечірні пробіжки та взагалі – бути тут присутнім після 19.00!

Отже, активісти „Дарниця.орг” вирішили навідатися до зазначеного стадіону за 10 хвилин до „закриття”

Якраз в цей час, до хлопців, які грали у футбол – підійшов охоронець та нагадав про „час”. Далі, зі слів вартового порядку – даний наказ було отримано від директора гімназії. Опісля, ми вирішили особисто поглянути на „дивний наказ” – та попрямували всередину закладу.

Тут нас зустрів ще один охоронець. Який згодився оприлюднити запитуваний нами наказ

Як бачимо, у документі під назвою „План організації охорони об’єкту”, котрий підписаний директором гімназії, головою батьківської ради та начальником управління охорони, дійсно вказано – що вхід на територію гімназії після 19.00 без дозволу директора гімназії – заборонений! Незважаючи на те, що даний навчальний заклад – має державну форму власності!

За кілька хвилин ми повернулися до стадіону. Отже, територія гімназії успішно „очищена” від дітей, які хотіли провести своє дозвілля на футбольному полі

Складається враження, що Дарницька райдержадміністрація та Управління освіти Дарницького району заохочують такі дії окремих керівників навчальних закладів. Котрі, фактично - «викидають» дітей після 19:00 на вулицю, а у вихідні дні взагалі – територія стадіону зачинена для відвідувачів. Беручи до уваги те, що в районі посилюється криміногенна обстановка – така позиція можновладців не може бути виправданою.

А можливо, це лише «перша ластівка» – і найближчим часом у всіх навчальних закладах Дарницького району буде введено схожий, надзвичайний стан?..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,школа,Детство,одиночество,Дарницький районний суд м. Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.