Надія на життя. Репортаж з соціального центру "Мати і дитина"

27 вересня 2013, 10:20
Власник сторінки
0
62
Надія на життя. Репортаж з соціального центру  Мати і дитина

Надія на життя. Репортаж з соціального центру "Мати і дитина"

У соціальному центрі "Мати і дитина" знаходять захист неповнолітні мами, вихованки інтернатів та матері-одиначки. Деякі опинилися на вулиці з малям через непорозуміння та насильство у родині. Сьогодні у центрі проживає десять жінок. У багатьох із них немає документів, освіти, професії. У центрі мам безкоштовно годують та навчають необхідним речам. Головне для перебування у цьому соціальному центрі – це бажання матері бути разом із дитиною, незважаючи на складні життєві негаразди.

Соціальні центри матері та дитини - це частина мого життя. Адже діяльність соціальних центрів – це основа програмної діяльності ВБО «Мама і немовля», яка діє із 2005 року. Я переконаний, що Господь дав життя для того, щоб берегти його для Щастя. Хрестився Христос і до сьогоднішнього дня хрестяться усі Його послідовники. Не забороняти дітям, приходити до Христа – це мета мого життя і саме для цього я неодноразово приїжджаю до центру та звершую таїнство Хрещення немовлят.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Фастов,правда жизни,хрещення,соціальний центр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.