100 днів до зимової Олімпіади у Пекіні на Discovery+ в шоу Road To і Winter Pass

27 жовтня 2021, 13:36
Власник сторінки
0
18
100 днів до зимової Олімпіади у Пекіні на Discovery+ в шоу Road To і Winter Pass

За 100 днів до Олімпіади у Пекіні 2022 року, Discovery ділиться своїми планами та новими форматами для трансляції подій.

Транслюючи Олімпіаду на Discovery+ та Eurosport у понад 50 країнах, Discovery розповість ще більше унікальних історій. І так, подорож до Пекіна 2022 починається на Discovery у шоу «Road To» («Дорога до»). Цього спортивного сезону Discovery транслюватиме понад 700 годин контенту зимової Олімпіади.

 

Discovery запускає ще одну нову програму Winter Pass вже з 23 листопада. У цьому шоу також показуватимуть ексклюзивні кадри з підготовки до зимової Олімпіади. Шоу вестиме Раджи Чингянджа. Щотижня ведучий буде відвідувати деякі з наймальовничіших місць, які стануть частиною Олімпійських ігор у Пекіні.

 

Серед інших новинок Discovery:

 

       З 26 жовтня до 29 жовтня Eurosport транслюватиме шоу «Зал слави» — з ексклюзивними історіями зимових Олімпійських ігор із Турина, Ванкувера, Сочі та Пхенчхану;

       Уперше в історії знаменитий бренд Discovery — Eurosport — стане платформою для трансляції Олімпійських ігор у Франції;

       Як і під час Олімпіади в Токіо 2020, сучасна студія Cube з розширеною реальністю транслюватиме Ігри в Пекіні 2022 у ще більш оригінальних форматах, про які буде відомо  ближче до дати Олімпіади;

       Популярний гімн, створений спеціально для Discovery видатним композитором Стівеном Прайсом у співпраці з Лондонським симфонічним оркестром для Токіо 2020, лунатиме й у Пекіні у 2022 році.

 

«Оскільки зимові Олімпійські ігри відбудуться лише через шість місяців після Токіо 2020, Пекін 2022 має нагоду зібрати та показати глядачам багато цікавого контенту. Успіхом Олімпіади в Токіо 2020 стало те, як discovery+ вдалось з нового ракурсу розкрити багато цікавих спортивних історій. Вони охоплюють не лише місцеву аудиторію, а й ідеально підходять для розповіді історій поза межами майданчика. Це дозволило нам розповісти більше історій, які викликають резонанс у ще більшої аудиторії. Ми цього досягли завдяки встановленню унікальних контактів зі спортсменами, через що вони мали змогу поділитися із глядачами своїм справжнім життям», — зазначив Ендрю Георгіу, президент відділу спорту Discovery.

 

Discovery провів свої перші Зимові Олімпійські ігри у Пхьончхані 2018, досягнувши рекордної кількості переглядів на платформах Eurosport. Олімпійські ігри в Пекіні 2022 офіційно починаються церемонією відкриття в п’ятницю, 4 лютого, і транслюватимуться на Discovery+, Eurosport і Eurosport App у понад 50 країнах Європи.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Олимпиада,Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.