Discovery Sports транслюватиме Кубок Лейвера щонайменше 10 років

20 вересня 2021, 15:23
Власник сторінки
0
29
Discovery Sports транслюватиме Кубок Лейвера щонайменше 10 років

Компанія Discovery Sports уклала десятирічну угоду про показ Кубка Лейвера європейцям, із 2021 до 2030 року. Тепер вболівальники зможуть стежити за популярним тенісним турніром на своїх екранах.

Трансляція Кубка Лейвера буде доступна по всій Європі на телеканалах і цифрових платформах Discovery, зокрема на Eurosport та Discovery+.

Турнір у 2017 році започаткувала TEAM8 — компанія, яка спеціалізується на спорті та розвагах. Співзасновник Роджер Федерер назвав її на честь одинадцятиразового чемпіона Великого шолому Рода Лейвера, австралійського тенісиста. Він єдиний серед гравців-чоловіків підкорив Великий шолом двічі.

Кубок Лейвера стає частиною великого портфоліо Discovery Sports із тенісного спорту. На телеканалі також транслюються всі турніри Великого шолома, численні турніри ATP Tour та всі змагання з тенісу на Олімпійських іграх.

Угода з компанією «Австралійський теніс» дасть змогу показувати Відкритий чемпіонат Австралії в Європі принаймні до 2031 року.

Ендрю Георгіу, президент зі спорту Discovery, сказав:

«Ми раді продовжити нашу нещодавню угоду й показувати Відкритий чемпіонат Австралії ще 10 років, а також транслювати Кубок Лейвера по всій Європі.

Discovery має великий досвід показу найважливіших тенісних подій. Компанія використовує технології світового рівня для створення та розповсюдження контенту про найбільші турніри серед великої аудиторії. Ми сподіваємося стати надійним партнером Кубка Лейвера та збільшити його охоплення, щоб усі могли насолодитися видовищними тенісними змаганнями».

Тоні Годсік, генеральний директор TEAM8 і голова Кубка Лейвера, додав:

«Ми раді співпрацювати з Discovery Sports і Eurosport у межах знакової десятирічної угоди, яка подарує Кубок Лейвера європейським шанувальникам тенісу та спорту. Європа — це сила в чоловічому тенісі. Команда Європи виграла всі три Кубки Лейвера, тож аудиторія цього регіону важлива для нас. Ми з нетерпінням чекаємо шанувальників турніру на всіх платформах, починаючи з Кубка Лейвера 2021 року в Бостоні. Далі вболівальники зможуть стежити за змаганнями 2022 року в Лондоні та іншими».

Discovery Sports отримала ексклюзивні права на Кубок Лейвера, оскільки має великий досвід залучення нової аудиторії до найбільших тенісних змагань світу. Зокрема, на Відкритому чемпіонаті Австралії 2021 року компанія зібрала рекордну кількість глядачів за допомогою програми Eurosport і на 61 % збільшила аудиторію цифрових платформ під час турніру.

Кубок Лейвера 2021 року проходитиме з п’ятниці 24 вересня до неділі 26 вересня в Бостоні, США. А команда Європи захищатиме титул, який виборола в Женеві у 2019 році.

Серед учасників змагань є найвідоміші спортсмени, як-от Данило Медведєв (другий на чемпіонаті світу), Стефанос Ціціпас (третій на чемпіонаті світу), Олександр Звєрєв (четвертий на чемпіонаті світу), Андрій Рубльов (п'ятий на чемпіонаті світу), Маттео Берреттіні (сьомий на чемпіонаті світу) і Каспер Рууд (десятий на чемпіонаті світу). Капітаном європейської команди став Б'єрн Борг, а віцекапітаном — Томас Енквіст.

До команди чемпіонату світу увійшли такі гравці: Фелікс Оже-Альяссім (11-й на чемпіонаті світу), Денис Шаповалов (12-й на чемпіонаті світу), Дієго Шварцман (15-й на чемпіонаті світу), Рейллі Опелка (19-й на чемпіонаті світу), Джон Ізнер (22-й на чемпіонаті світу) і Нік Киріос (95-й на чемпіонаті світу). Капітаном став Джон Макінрой, а віцекапітаном — Патрік Макінрой.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.