Україна та Пакистан: 30 років дружби та співпраці

16 вересня 2021, 13:43
Власник сторінки
0
120
Україна та Пакистан: 30 років дружби та співпраці

Сьогодні у фітнес-клубі «5 Елемент» відбулася прес-конференція Федерації сквошу України та Посольства Пакистану в Україні, присвячена тридцятиріччю міжнародної співпраці держав, зокрема, у спорті.

Захід було проведено в рамках сквош-турніру дружби між країнами Pakistan Ukraine Squash Friendship Cup 2021.


На прес-конференції виступили  віцепрезидент Федерації сквошу України Альона Огонесян та Посол Пакистану в Україні. Спікери широко розкрили тему розвитку співпраці між країнами та приділили окрему увагу сквошу як фактору об’єднання та обміну досвідом. 


«Для України сквош є відносно новим та незнайомим видом спорту, порівняно, наприклад, з футболом чи боксом. Тому однозначно ми маємо переймати найкращий міжнародний досвід. Відданість пакистанських гравців корту, м’ячу, ракетці та бажанню привести свою країну до перемоги вражала протягом усієї історії гри. Ще з 1950-х років, часів братів Хашима й Азама Хан. Можливість запросити пакистанських сквошистів та «схрестити ракетки» з ними – прекрасна можливість для наших країн стати ще кращими у спорті та посилити нашу дружбу на новому полі, а точніше – корті», – відзначила Альона Огонесян. 


Серед гостей були журналісти, делегація Посольства Пакистану та спортсмени національної збірної, які приїхали в Україну для участі в турнірі. 


Після офіційної частини учасники заходу поспілкувалися у неформальній атмосфері за кавою та фуршетом. 


Наступним головним етапом події стане турнір Pakistan Ukraine Squash Friendship Cup 2021, який відбудеться 18-19 вересня у фітнес-клубі «5 Елемент».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Украина,Спорт,Пакистан,сквош
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.