Спортивне літо на Discovery

20 серпня 2021, 10:33
Власник сторінки
0
12
Спортивне літо на Discovery

У Токіо тривають Олімпійські ігри — 2020. Discovery Eurosport транслюватиме на своїх лінійних, цифрових і DTC-платформах понад 500 годин спортивних подій, починаючи з фінального гранд-туру року Вуельта та закінчуючи фіналом чоловічого одиночного змагання на Відкритому чемпіонаті США. Вуельта (14 серпня — 5 вересня) уже розпочала багатий на спортивні події місяць, а на екрани Discovery повертається 89-й випуск культових «24 годин Ле-Ману» (21 серпня — 22 серпня). Відкритий чемпіонат США з тенісу (30 серпня — 12 вересня) у нью-йоркському Флашинг-Медоуз також покажуть у прямому ефірі на каналах Discovery+ та Eurosport по всій Європі, адже Новак Джокович збирається стати першим гравцем за останні 50 років, який виграв усі цьогорічні турніри Великого шолому.

Скотт Янг, віце-президент контенту й виробництва Discovery Sports, сказав: «Транслюючи Олімпійські ігри в Токіо, ми привернули увагу мільйонів людей по всій Європі завдяки контенту світового класу і пропонуватимемо глядачам високоякісні послуги й надалі. Спортивні шанувальники побачать ще більше виступів у прямому ефірі. А найкращі ведучі, експерти й коментатори відчинять двері в різні види спорту, поділившись своїми знаннями. 

Наступного місяця ми запропонуємо якомога ширшій аудиторії понад 500 годин прямих трансляцій на каналах Discovery, а також на цифрових платформах, як-от Discovery+, Eurosport, MotorTrend і GCN+. Спортивне літо продовжать Вуельта, «24 годин Ле-Ману» та Відкритий чемпіонат США, щоб вболівальники могли насолодитися ними напередодні яскравого 2022 спортивного року».

Гранд-тур набирає швидкість

Пряму трансляцію Вуельти від Discovery на Eurosport, Discovery+ та Global Cycling Network (GCN) доповнить оригінальне шоу. «Відрив» (Великобританія, Нідерланди й Данія) з Орлою Ченнауї містить неперевершений аналіз досягнень найкращих і найуспішніших представників велосипедного спорту, як-от сер Бредлі Віггінс, Марк Кавендіш і Шон Келлі. Велошоу «Монтонера» на Eurosport Spain очолить легендарний триразовий переможець Вуельти Альберто Контадор, а «Королей педалей» на Eurosport France демонструватимуть протягом третього й останнього гранд-туру року.

Окрім трансляції Вуельти наживо GCN пропонує шанувальникам довгі та короткі огляди різними мовами на GCN+, а також безліч опитувань і вікторин у застосунку GCN, щоб залучити шанувальників до всіх етапів змагань.

Вуельта ексклюзивно транслюватиметься у мережі Discovery в Європі та Азії, за винятком Іспанії, Бельгії, Данії, Нідерландів і Норвегії.

Найвідоміші світові перегони на витривалість

«24 години Ле-Ману» розпочалися з ексклюзивного 30-хвилинного документального фільму, прем’єра якого відбулася на Eurosport і який став доступним для трансляції на Discovery+ з 16 серпня. Стрічка «Перегони в Ле-Мані» пропонує інтерв'ю з гонщиками минулого й сьогодення, показуючи, що зробило цю спортивну подію всесвітньо відомою.

Поряд із такими майстрами, як Леслі Бойтрель і Гуеналє Лонглі, програму Discovery вестимуть дев’ятиразовий переможець Ле-Ману Том Крістенсен і Джетро Бовінгдон із Top Gear USA. Вони показуватимуть наживо тренування, кваліфікації та самі перегони, а також відомих суперзірок, як-от Пол Ді Реста, Ентоні Девідсон, Роберт Кубіца, Хуан Пабло Монтойя та Кадзукі Накадзіма.

Eurosport пропонуватиме ексклюзивну трансляцію «24 годин Ле-Ману» через свої канали й цифрові платформи на понад 50 ринках Європи та в регіоні Індійського субконтиненту, а MotorTrend TV дасть таку можливість американським глядачам через Velocity в Канаді. Нещодавно створений глобальний сервіс потокової передачі Discovery+ також покаже перегони через Eurosport і MotorTrend TV на доступних ринках.

Усі корти, усі матчі в прямому ефірі з Флашинг-Медоуз

Eurosport, що висвітлює кожен Відкритий чемпіонат США з тенісу для всієї Європи починаючи з 1989 року, у 2021 році покаже цю подію з усіх куточків у Нью-Йорку. Барбара Шетт і дворазова фіналістка Великого шолома Алекс Корретха вестимуть трансляції Eurosport. Найсучасніша студія Cube в Лондоні та семиразовий переможець Великого шолома Матс Віландер у Флашинг-Медоуз гарантують, що вболівальники знатимуть усе, що відбуватиметься на турнірі протягом двох тижнів. Своїми коментарями поділиться і Міша Звєрєв у програмі «Місія Міші» на Eurosport.

Борис Бекер висвітлюватиме Відкритий чемпіонат США в Німеччині, а Джастін Генін запропонує експертний аналіз глядачам у Франції. Бекер і Генін братимуть участь і в міжнародному європейському висвітленні Eurosport протягом усього турніру, щоб ділитися експертною думкою щодо ключових сюжетних ліній і подій у Нью-Йорку.

На додачу до 300 годин прямих ефірів глядачі отримають багато нових оригінальних програм і форматів, які навчатимуть і розважатимуть шанувальників тенісу. «Еверест Новака», що містить інтерв'ю з експертами Eurosport і представниками тенісного світу, розповість про сербську суперзірку Новака Джоковича та його спробу вибороти календарний «Великий шолом» — здійснити подвиг, якого не бачили з часів Шеффі Граф (1988) і Рода Лейвера (1969).

Невід’ємною частиною спортивних трансляцій у мережі Discovery в серпні та вересні стануть також мотоспорт, снукер і безліч велоподій в усьому світі:

  • 1415 серпня — чемпіонат світу «Формули E» від АВВ під егідою Міжнародної автомобільної федерації, Берлін, Німеччина (Eurosport 1);

  • 1622 серпня — Відкритий чемпіонат Великобританії зі снукеру, Лестер, Великобританія (Eurosport 1);

  • 2122 серпня — Світовий чемпіонат з кузовних гонок під егідою Міжнародної автомобільної федерації, траса «Хунгарорінг», Угорщина (Eurosport 2);

  • 812 вересня — чемпіонат Європи з шосейного велоспорту під егідою Європейського союзу велосипедистів, Трентіно, Італія (Eurosport 1).

Спортивне літо на Discovery збільшує аудиторію та б'є рекорди. Висвітлення Олімпійських ігор — 2020 в Токіо каналами й платформами Discovery, а також партнерами компанії за субліцензією та національними мовниками привернуло увагу понад 372 мільйонів глядачів у Європі. Понад 1,28 мільярда хвилин контента Discovery, присвяченого Олімпійським іграм, транслювалися також через Discovery+ і Eurosport, що у 21 раз більше, ніж охоплення минулих Олімпійських ігор у Пхьончхані 2018 року.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.