Вперше в Україні: Сквош кемп братів Ашур з 2 по 8 серпня

05 серпня 2021, 13:16
Власник сторінки
0
513
Вперше в Україні: Сквош кемп братів Ашур з 2 по 8 серпня

Влітку Україна знову чекає в гості 3-разового чемпіона світу зі сквошу Рамі Ашура, цього разу із братом Хішамом Ашуром.

Спортсмени поділяться своїми секретами успіху з учасниками кемпу у клубі 5 Елемент, що знаходиться за адресою  вулиця Електриків, 29A, Київ.

Захід організовано за підтримки  Федерації сквошу України (ФСУ, https://www.squash.ua), Федерації сквошу міста Києва, ABC сквош академії, Ramy Ashour Squash Academy. ФСУ вже не вперше організовує візит зіркового сквошиста в Україну. 

Під час заходу легендарні сквошисти поділяться своїм досвідом та фішками. У них є чому повчитися, адже Рамі Ашур, який уже не вперше відвідує Україну, створив власну систему підрахунку очок у сквоші «RAM Scoring». А його брат Хішам Ашур винайшов легендарний залповий удар у сквоші «Mizuki», а зараз керує власною академією сквошу для юніорів у Нью-Йорку. 

У програмі кемпу: тренування під керівництвом кращих гравців світу, індивідуальний підхід (підгрупи ділитимуться за рівнями підготовки), рекомендації від зірок для прориву у сквоші, можливість потренуватися зі сквошистами світового рівня, фото і відео з зірками, фірмові футболки (з автографом) та турнір по завершенню кемпа 8 серпня.

Чому варто відвідати цю подію? Якщо ви гравець, професіонал чи юніор, тренер або фанат таланту братів Ашур і хочете дізнатися секрети та корисні фішки від чемпіонів зі сквошу, долучайтеся до цієї крутої події  та отримайте море користі та позитивних емоцій. 

Для реєстрації достатньо перейти за лінком ), ознайомитись з подробицями та заповнити форму участі.

Не зволікайте, кількість місць обмежена! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Спорт,сквош
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.