Олімпійські ігри у Токіо набрали рекордну кількість переглядів на діджитал-платф

03 серпня 2021, 16:33
Власник сторінки
0
11
Олімпійські ігри у Токіо набрали рекордну кількість переглядів на діджитал-платф

Рекордна кількість глядачів цифрових платформ в Європі подивилися перший тиждень Олімпійських ігор у Токіо.

Рекордна кількість глядачів цифрових платформ в Європі подивилися перший тиждень Олімпійських ігор у Токіо. Завдяки тому що багато людей прагнуть вболівати за улюблених спортсменів на цифрових платформах з'явилось удвічі більше підписників, ніж під час зимової Олімпіади у Пхьончхані у 2018 році.

Майже 750 тисяч хвилин Олімпійських ігор подивилися підписники discovery+ та Eurosport протягом першого тижня. Це майже у 18 разів більше, ніж на тому ж етапі у Пхьончхані 2018 року. Перший досвід трансляції літніх Олімпійських ігор на Discovery показав великий інтерес аудиторії до історій, які транслювалися вже в перші дні змагань.

Завдяки тому що Discovery стала першою компанією, яка показала Олімпійські ігри на багатьох європейських платформах (FTA, PayTV, and Digital/D2C), змагання вже подивились 275 мільйонів вболівальників. Понад 100 мільйонів з них переглянули телепередачі та цифрові телеканали Discovery, а ще 175 мільйонів переглянули Олімпійські ігри на телеканалах-партнерах по всій Європі. Це на 10% більше, ніж кількість переглядів Олімпіади у Пхьончхані 2018 року, а середня частка аудиторії платних телеканалів Discovery покращилася на понад 30%.

На Eurosport.com та кількох його версіях місцевого ринку також спостерігається рекордна щоденна аудиторія. А саме — в три рази більше, ніж на тому ж етапі зимових ігор у Пхьончхані. Інтерес до Олімпіади поставив рекорд на Eurosport.com у липні. Тоді платформу відвідало 54 мільйони унікальних користувачів.

Discovery транслює Олімпійські ігри в Токіо 2020 на 50 ринках Європи, де представлено 11 національних продакшенів 19 мовами. Це єдина європейська платформа, де можна побачити кожен важливий момент Олімпіади. Все це доступно на discovery+ та цифрових платформах Eurosport.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.