Олімпійська збірна біженців МОК вперше у програмі «Розмова» на Discovery

24 червня 2021, 13:31
Власник сторінки
0
9

Прем’єра програми «Розмова», відбудеться 23 червня за участі посла доброї волі UNCHR Юсри Мардіні з американською олімпійкою та золотою медалісткою Кеті Ледекі, на Olympics.org, UNHCR та Discovery.

В рамках святкування Дня Олімпійських ігор та під час підготовки до Олімпійських ігор в Токіо 2020, ексклюзивна серія інтерв'ю об’єднає спортсменів-олімпійців команди UNHCR і знаменитостей кіно та спорту, які розповідатимуть надихаючі історії. Програма покликана оживити історії біженців і допомогти змінити уявлення про них, розповісти про силу спорту та вплив, який може мати спорт на життя біженців та переміщених осіб.

 

В першій програмі – наймолодший коли-небудь посол доброї волі УВКБ ООН Юсра Мардіні, яка була членом Олімпійської збірної МОК в Ріо-2016 і виступатиме в Токіо 2020  і п'ятикратна золота призерка Олімпійських ігор з плавання Кеті Ледекі. Говоритимуть про те, як прийшли до спорту, як вимушене переміщення вплинуло на їх життя і заняття спортом, про минулі і найближчі олімпійській ігри.

 

В наступних програмах ви побачите актрису Номзамо Мбата, разом з членами Олімпійської збірної команди МОК, включаючи Анжеліну Надай Лохаліт, спортсменку, яка народилася в Південному Судані. Знайомство спортсмена і його прихильника – це відверта розмова, в якій розкривається особиста історія спортсмена, життєвий шлях та історії про те, як вони подолали негаразди, щоб взяти участь у найбільших спортивних подіях у світі. Серіал буде доступний на платформах: , а також на платформах Discovery, включно з і .

 

Програма «Розмова» розповість і про олімпійську збірну МОК, створену МОК та її президентом Томасом Бахом напередодні Олімпійських ігор у Ріо-2016, і продемонструє особисті історії, які надихатимуть людей і даватимуть надію на інтеграцію мільйонам біженців по всьому світу.

 

Наступні епізоди будуть опубліковані за графіком, після перших бесід, у яких братимуть участь посли доброї волі UNHCR, олімпійці та спортсмени Олімпійської збірної команди МОК.

 

З липня Eurosport здійснюватиме кампанію для подальшої підтримки Олімпійської команди біженців МОК у Токіо 2020.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Олимпиада,Discovery,Токио-2020
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.