Eurosport розширює контент для глядачів турніру Роллан-Гаррос

27 травня 2021, 11:49
Власник сторінки
0
22
Eurosport розширює контент для глядачів турніру Роллан-Гаррос

Eurosport стане кращим місцем для любителів тенісу, які хочуть насолодитися чемпіонатом Ролан-Гаррос у 2021 році: 350 годин ефіру, безліч нових, оригінальних форматів, які будуть доповненням до подій.

КОЖЕН КОРТ, КОЖЕН МАТЧ, КОЖНА ТОЧКА, КРАЩІ ЕКСПЕРТИ

Кожен бал, кожен матч і кожен корт транслюються на через Discovery+ та додаток Eurosport. Барбара Шетт, відзначена багатьма нагородами, проведе прямий ефір Eurosport другого Турніру Великого шолому у студії Cube зі змішаною реальністю у Лондоні разом із семикратним чемпіоном Великого шолома Матсом Віландером.

 

Легендарна пара Кріс Еверт і Борис Беккер — з 25 титулами Великого шолома, а також дворазовий фіналіст Ролан-Гаррос Алекс Корретя будуть частиною міжнародної трансляції Eurosport. Міша Звєрєв — брат шостого світового чемпіона Алекса Звєрєва — буде на місці в Парижі під час серій «Mischa's Missions» і висловить свої думки з питань під час турніру.

 

Беккер перед усією Європою запропонує свої унікальні ідеї та аналіз на щоденному шоу Eurosport у Німеччині «Matchball Becker».

 

Eurosport покаже Роланд-Гаррос на більш ніж 50 телеканалах під час головного турніру протягом двох тижнів.

 

ІСТОРІЇ, ВАРТІ УВАГИ

350 годин прямого ефіру з кортів Ролан Гаррос будуть  доповнені різноманітними форматами і розповідями про кожну важливу історію, що підніме висвітлення на новий рівень. Показуючи кожну історію, яка має значення на корті та поза ним, Eurosport представить новий та оригінальний контент, в якому зіграють деякі з найбільших імен, які прикрасили цей вид спорту, що буде тримати увагу вболівальників протягом усього турніру.

 

Висвітлюючи деякі з найбільш визначальних моментів сучасної історії, Eurosport продовжує свою блискучу серію Trailblazers — продюсер Refresh Productions — зі знаковими дуетами Алтея Гібсон і Біллі Джин Кінг, які виступають у нових епізодах, опублікованих на цифрових та соціальних платформах.

 

Голос гравців став основною частиною тенісного висвітлення Eurosport. Рівно через рік після смерті Джорджа Флойда в Міннеаполісі, штат Міннесота, афроамериканський спортсмен Френсіс Тіафо висловлює свої думки виключно для цифрових платформ Eurosport. Польська суперзірка Іга Свіатек також розповість про очікування від чемпіонату в Парижі.

 

Доступний для перегляду в додатку Eurosport на всіх ринках, «Створення легенди» — це повнометражний документальний фільм, який відображає трансформацію та модернізацію Ролан-Гаррос, як ми його знаємо сьогодні, та інтерв'ю з корифеями цього виду спорту, включаючи Кріса Еверта, Джастін Енен та Майкл Чанг.

 

Рафа 14 доповнює контент Eurosport по Ролан-Гаррос. Зірки тенісу, починаючи від Матса Віландера та Алекса Корретії, закінчуючи Борисом Беккером та Тоні Надалем, розглянуть 13 титулів Рафаеля Надаля в Ролан-Гаррос —  можливо, 14-й титул у столиці Франції не за горами? Міні документальний фільм можна буде переглянути на цифрових та соціальних платформах Eurosport під час Ролан-Гаррос.

Нова оригінальна серія подкастів, присвячена вивченню різних упереджень та проблем, які кинули виклик спортсменам по всьому світу, у третьому епізоді Raw ми побачимо Елісон ван Уйтванк та Греет Міттен з темою сексуальної орієнтації. Епізод буде доступний на всіх платформах подкастів. Серія збігається з Місяцем Прайду 2021, і Eurosport також опублікує на своїх цифрових платформах допоміжну статтю, написану Марвою Кріель з видання BCOMS.

 

НОВА КАМПАНІЯ ДЛЯ НОВОЇ ЕРИ

Кампанія Eurosport для Ролан-Гаррос має слоган «Ролан-Гаррос сяє довше» і зосереджується на нових нічних сесіях, вперше запроваджених Федерацією тенісу (FFT) та на тому, як вболівальники можуть дивитись теніс найвищого рівня з ранку аж до вечора. Кампанія буде доступна на телебаченні та цифрових платформах.

 

Скотт Янг, старший віцепрезидент продакшену та контенту Eurosport, сказав: «Теніс Великого шолома є синонімом Eurosport. Поряд з нашими цінностями, які включають неперевершений аналіз та інновації, я вважаю, що нам належить зіграти важливу роль у розвитку спорту».

 

«Наше захоплююче висвітлення кожного матчу через наші лінійні, цифрові та соціальні канали надихає любителів тенісу. Теніс — це багатий на історії вид спорту, і я справді вірю, що у нас найкраща команда репортерів. Наша команда ведучих, експертів та гостей — світового класу, і всі вони зосереджені на тому, щоб оживити Ролан Гаррос на ваших екранах. Я в захваті від наших планів на сьогодні, і я з нетерпінням чекаю на ці події».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: теннис,турнир,трансляция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.