EUROSPORT ТА GCN ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ, ЩОБ НАДАТИ ГЛЯДАЧАМ НЕЙМОВІРНИЙ ДОСВІД ПЕРЕГЛЯДУ

13 травня 2021, 12:48
Власник сторінки
0
20

У 2021 році Eurosport та Global Cycling Network (GCN) об’єднуються, щоб надати неперевершений досвід перегляду велозмагань Джиро д'Італія шанувальникам по всьому світові.

Перший цьогорічний Гранд-тур розпочався у суботу, 8 травня. Кожен із 21 етапу буде ексклюзивно показаний у прямому ефірі на Eurosport 1 без реклами, з безперервним цифровим покриттям та доступом для трансляції через додатки , GCN+ та . Отже, глядачі не пропустять жодної хвилини спортивного заходу.

 

На доповнення до перегонів у прямому ефірі, екосистема Eurosport та 360° Home of Cycling на GCN пропонує глядачам ще більше наблизитися до події та переглянути локальні моменти та аналітичні шоу. Крім того, вже почали виходити нові епізоди подкасту «Шоу Бредлі Віггінс» від Eurosport,  де експерти пропонують шанувальникам більше ідей щодо занять улюбленим видом спорту.

 

Eurosport та GCN також оголосили про продовження довгострокового партнерства з дворазовим переможцем Джиро д'Італія Альберто Контадором. Завдяки своїй експертності, аналізу та великому досвіду він допоможе глядачам здійснити подорож у самий епіцентр пелетону, а  також надасть коментарі щодо ключових етапів для Eurosport Іспанія. Альберто Котадор приєднався до неперевершеного складу екс-велосипедистів світового класу, серед яких сер Бредлі Віггінс (Великобританія та Інтернаціонал), Хуан Антоніо Флеча (Іспанія), Йенс Фойгт і Рольф Алдаг (Німеччина), Джекі Дюран і Стів Шайнел (Франція) та Карстен Кроун (Нідерланди).

 

Альберто Контадор, дворазовий переможець Джиро д'Італія, експерт Eurosport та GCN, сказав: «Я дуже радий поділитися чудовою новиною про те, що я й надалі буду у вирі подій найкращого світового велоспорту разом з Eurosport. Переживати ці емоції з родиною Eurosport дуже захоплююче, і я сподіваюся, що глядачі будуть і надалі насолоджуватися спортом разом з нами».

 

Гай Вуазен, директор з велоспорту в Eurosport та GCN наголосив: «Ми пропонуємо глобальне висвітлення для глядачів з Європи, США, Японії. Вони зможуть зібратися разом, щоб вболівати за найкрутіших учасників велосипедного спорту в одній з найбільш значущих історичних подій у цьому виді спорту. Ми з задоволенням використовуємо наш масштаб, щоб показати велоперегони мільйонам глядачів через наші канали та платформи».

 

Даніель Ллойд, ведучий GCN +, директор Racing, сказав: «Джиро д'Італія займає особливе місце в серці багатьох любителів велоспорту, і я можу щиро сказати, що ніколи не був таким захопленим, як цього разу. Вперше в історії кожен кілометр та кожен момент змагань транслюватиметься у прямому ефірі, і я надзвичайно пишаюся тим, що GCN + та Eurosport зможуть показати все це такій значній кількості любителів велосипедного спорту по всьому світу. У нас є неперевершені коментатори та експерти, які дивляться та розбирають кожен момент перегонів».

 

І ще одна новина для палких вболівальників: спеціальний епізод серії Trasblazers Eurosport буде присвячений героїчним діям колишнього переможця Джиро д’Італії під час Другої світової війни Джино Барталі. Передача безкоштовно транслюватиметься через цифрові та соціальні медіа-платформи

 

GCN+ також буде сповнений ексклюзивного нового цифрового контенту та документальних фільмів, включаючи епічні пригодницькі фільми, передачі про найсучасніші наукові та технологічні дослідження, велосипедну культуру, а також біографічні програми за участю деяких з найбільших легенд спорту, включаючи нові епізоди Legend про Кріса Бордмена та Гейлі Сіммондс.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: велоспорт,Discovery,джиро д'Италия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.