Приголомшлива перемога Володимира Кличко!

29 листопада 2015, 14:35
Власник сторінки
0
269

Кличко переміг британця, нокаотувавши його.



Кличко переміг! Він зробив це! У Дусельдорфі завершився бій за титул чемпіона світу з боксу за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу «The Ring Magazine». Він перміг Тайсона Фьюрі у 12-му раунді, відправивши його у глибокий нокаут. Але численні ЗМІ, продажні та брехливі, транслюють ватну версію бою.



Вони кажуть, що немовби-то Володимир Кличко зазнав поразки. Справжні патріоти знають, що це не так - бо це брехня.По перше - не можна так казати, навіть, якщо це було б правдою, бо це дуже непатріотична позиція. По друге - він усе ж таки переміг, бо він брат мера! Наш мер - його брат. Що не ясно?


Але зрадницька вата усе перекрутила! Злі язики кажуть, що Володимир програв усі чемпіонські титули британцю. Вони, навіть, кажуть, що усі арбітри голосували за те що переможцем став той москаль - Фьюрі. Ну може й голосували, бо продажна кацапська вата усе влаштувала, як треба. Але для справжнього патріота це - не проблема.


Просто мені тут щойно зателефонували - справа у тому, що активістів  "Правого Сектора", кацапські запроданці не пустили у приміщення. Вони там були та намагалися налагодити незалежне голосування, але їх не пустили через те, що в них була немов би то зброя, але усе це дуже перебільшено! Там були тількі ножі, біти та один пістолет - і усе.


Я правду кажу, бо мені хлопці зателефонували. Вони сказали охрані, що на майдані були. Але охрана там така була... ну дуже ватна - англійську взагалі не розуміють, а німецьку - тим більше. Там ще айдарівець один був - депутат. Він як закричав на того охоронця "в мене недоторканість" та як дав йому ногою по морді. так що б ви думали?... 


Через чотири секунди з'явилися поліція - тобто тітушки москальські та усіх затримали. Він кричить " в мене недоторканість - я на майдані був", так його у машину запхали, та ще й по голові дали палицею.Але це нічого. Хлопці казали, завтра вийдуть - вимагатимуть свободу політв'язням. Палитимуть у тому Дусельдорфі покришки. А як інакше? З ними - з кацапами інакше неможна. 


Тепер хочу, щоб ви усі бачили, які саме ЗМІ продалися ваті та кацапузії і ніколи їх не брали, ніколи не читали. Коли чуваки з Дусельдорфа повернуться, ми ці ватні ЗМІ усі закриємо. Дайте нам тільки трохи часу. Не усе так швидко робиться, але ми обов'язково переможемо!

Бабка Іванка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Украина,депутаты,Виталий Кличко,владимир кличко,Тайсон Фьюри,политический юмор,правый сектор,Батальон Айдар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.