Аварійне освітлення від Eaton через мобільний додаток

03 липня 2024, 13:40
Власник сторінки
0
3
Аварійне освітлення від Eaton через мобільний додаток

Компанія Eaton запускає свою нову цифрову екосистему для аварійного освітлення під назвою «Система управління безпекою будівель (BSM)», яка тепер доступна для клієнтів у різних країнах світу.

Цей інноваційний підхід для спрощення управління аварійним освітленням через додаток. Він полегшує моніторинг стану декількох систем аварійного освітлення в режимі реального часу і спирається на сильні сторони цифрової платформи Brightlayer компанії Eaton.

Правильне функціонування аварійного освітлення є надзвичайно важливим. Відсутність чітких і зрозумілих шляхів евакуації в критичні моменти може призвести до серйозної загрози для мешканців будівлі або пошкодження майна. Попри те, чи є будівля комерційним або промисловим об'єктом, забезпечення належної системи евакуації є законодавчою вимогою.

Встановлення та обслуговування такої системи може бути дорогим та супроводжуватися перебоями в роботі. Нова система BSMS від Eaton забезпечує швидке реактивне обслуговування аварійного освітлення. Вебінтерфейс або мобільний інтерфейс дозволяє користувачам ефективно завантажувати нові локації та системи аварійного освітлення на одну комплексну платформу. Сповіщення призначені для дистанційної діагностики, щоб користувачі могли визначити терміновість та серйозність події в системі та відреагувати відповідно.

Аналітика Brightlayer підтримує не тільки реактивне обслуговування, але й обслуговування на основі поточного стану. Це збільшує термін служби продуктів, одночасно зменшуючи ризик простоїв і кількість виїздів спеціалістів на об'єкти.

BSMS здійснює саморегулювання за допомогою оновлень мікропрограми, точного прогнозування експлуатаційних витрат (OPEX) і планування на основі даних. Усі дані та записи про технічне обслуговування зберігаються в хмарі як доказ відповідності нормативним вимогам, що є перевагою як для органів влади, так і для страховиків.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.