Eaton представляє оновлену версію програмного забезпечення Intelligent Power Man

10 жовтня 2023, 13:44
Власник сторінки
0
12
Eaton представляє оновлену версію програмного забезпечення Intelligent Power Man

Більше ніж просто ДБЖ – вдосконалений захист центру обробки даних: Eaton представляє оновлену версію програмного забезпечення Intelligent Power Manager (IPM)

Компанія Eaton розширила перелік сумісних моделей джерел безперебійного живлення (UPS) та платформ віртуалізації, представивши версію 2.7.1 свого програмного забезпечення Intelligent Power Manager (IPM), що входить до пакета Brightlayer™ Data Centers. IPM надає ефективний дистанційний моніторинг та управління енергетичним устаткуванням цілодобово. Завдяки розширеним можливостям керування та моніторингу більшого обсягу активів, програмне забезпечення гарантує центрам обробки даних вдосконалений захист від негативного впливу проблем з якістю електроенергії.

 Оскільки повна втрата живлення не завжди контрольована, поєднання апаратного забезпечення ДБЖ та програмного забезпечення Eaton, яке запобігає аварійним ситуаціям, гарантує, що критичні дані та електричне устаткування будуть захищені. З функціональної точки зору батареї ДБЖ гарантують нормальну роботу всієї підключеної техніки протягом передбачуваного часу. Потім програмне забезпечення IPM використовує цей час для взаємодії з реальними або віртуальними серверами, щоб зменшити навантаження на електромережу, здійснити міграцію віртуальних машин (VM) або вимкнути елементи інфраструктури, такі як власні сервери, пристрої для зберігання даних, мережеві компоненти та інше обладнання в стійках постійного струму (DC) – все це відбувається автоматично та організовано.

 Програмне забезпечення IPM відзначається інтуїтивним інтерфейсом та логічно організованим майстром автоматизації. Окрім безпечного завершення роботи та завантаження, IPM також надає корисні інтелектуальні та автоматизовані функції, такі як переміщення віртуальних машин в безпечні місця, подовження часу роботи ДБЖ від батареї та захист ІТ-обладнання від негативних впливів зовнішнього середовища, таких як підвищена температура та вологість.

 Нововведення в IPM 2.7.1 включають:

  • ·        Підтримку нових моделей ДБЖ від Eaton, HP і APC.
  • ·        Сумісність з останніми версіями популярних платформ віртуалізації, включно з VMWare® 8.0 Update 1, Microsoft® Windows Server 2022 та Oracle® VM VirtualBox.
  • ·        Розширені служби API для підтримки Microsoft® Hyper-V через протокол WSMan.
  • ·        Розширений моніторинг активів у реальних та віртуальних системах за допомогою нового з'єднувача для контейнерних середовищ додатків. Тепер IPM може безпосередньо контролювати вузли Kubernetes.
  • ·        Оптимізацію інтерфейсу, новий вигляд стійки та більш компактне та інформативне керування ланцюгом живлення.

 Додаткову інформацію щодо можливостей моніторингу, керування та захисту енергетичного та ІТ-обладнання ви знайдете тут.

 Eaton — це компанія з інтелектуального керування електроенергією, яка займається покращенням якості життя та захистом навколишнього середовища для людей у всьому світі. Ми керуємося нашим зобов’язанням правильно вести бізнес, працювати стабільно та допомагати нашим клієнтам керувати електроенергією ─ сьогодні та в майбутньому. Відповідно до глобальних тенденцій електрифікації та цифровізації, ми прискорюємо перехід планети до відновлюваних джерел енергії, допомагаємо розв’язувати нагальні проблеми управління електроенергією у світі та робимо все найкраще для наших зацікавлених сторін і всього суспільства.

 Компанія Eaton, заснована в 1911 році, відзначає 100-річчя з моменту розміщення на Нью-Йоркській фондовій біржі. У 2022 році ми повідомили про дохід у 20,8 мільярда доларів США та обслуговуємо клієнтів у понад 170 країнах. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.eaton.com. Слідкуйте за нами в LinkedIn.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.