Eaton пропонує першу в галузі програмну платформу, щоб допомогти операторам цент

10 жовтня 2023, 12:14
Власник сторінки
0
37
Eaton пропонує першу в галузі програмну платформу, щоб допомогти операторам цент

• Нова платформа об’єднує управління активами, моніторинг ІТ-пристроїв та пристроїв операційних технологій (ОТ), показників якості електроенергії та інші унікальні можливості в єдиній програмі.

• Портфоліо цифрових рішень допомагає покращити сталість, стійкість і продуктивність критичної інфраструктури в центрах обробки даних і розподілених ІТ-додатках.

 

Розвиток штучного інтелекту (ШІ), хмар, віртуалізації та енергетичного переходу загострили критичну потребу операторів центрів обробки даних щодо ефективного управління технологічними активами та споживанням ресурсів. Тож компанія з інтелектуального керування енергією Eaton оголосила, що допоможе прискорити цифрову трансформацію в галузі за допомогою свого нового портфоліо цифрових рішень, призначених для подальшого збільшення часу безвідмовної роботи, оптимізації продуктивності та підвищення стійкості. Платформа, яка є частиною пакета для дата-центрів , є першою в галузі, яка об’єднує управління активами, моніторинг ІТ та ОТ, показників якості електроенергії та розширений контроль за електрикою в одній програмі.

 «Точкових рішень уже недостатньо, щоб надати операторам центрів обробки даних необхідну видимість їх дедалі складнішої екосистеми ІТ- та ОТ-активів», — каже Майк Джексон, глобальний директор із продуктів, центрів обробки даних і розподіленого ІТ-програмного забезпечення компанії Eaton. «Це особливо актуально, оскільки операції виходять за межі основного центру обробки даних до гіпермасштабованих, багатокористувальницьких і різних типів периферійних місць. Нові рішення в нашому пакеті для центрів обробки даних Brightlayer використовують єдину програму для управління, моніторингу та контролю за широким спектром інфраструктурних активів, одночасно забезпечуючи повну інтеграцію з іншим програмним забезпеченням і спрощений спосіб розширення можливостей програмного забезпечення в міру зростання потреб оператора».

 Оператори дата-центрів реалізують нові можливості використання даних, щоб стати більш стійкими в умовах внутрішнього та зовнішнього тиску щодо зменшення вуглецевого сліду. Цілих 40% операторів центрів обробки даних прагнуть використовувати цифрові технології, щоб знизити загальні витрати на електроенергію, тоді як більше третини бачать можливості для зменшення витрат, таких як тепло або матеріали, відповідно до "Перетину цифрової трансформації та енергетичного переходу", дослідницького звіту, розробленого компанією S&P Global Market Intelligence на замовлення Eaton. Крім того, 46% операторів використовують або планують використовувати цифрові технології для відстеження ефективності щодо своїх цілей сталого розвитку.

 Пакет для центрів обробки даних Brightlayer від Eaton надає єдину програму для управління, моніторингу та контролю критичних ресурсів управління живленням. До них належать джерела безперебійного живлення (UPS), блоки розподілу електроенергії (PDU), розподільні пристрої, генератори, охолоджувальне обладнання, акумуляторні батареї, сонячне обладнання тощо. Платформа пропонує три рішення, які можна використовувати окремо або разом залежно від потреб клієнтів:

 Програмне забезпечення для керування продуктивністю центру обробки даних: моніторинг активів; надає тенденції, сповіщення та звіти; і керує живленням, простором, підключенням і ресурсами охолодження, щоб максимізувати час безвідмовної роботи ІТ-додатків, мінімізуючи при цьому капітальні та операційні витрати.

Програмне забезпечення системи моніторингу електроенергії: забезпечує перегляд у режимі реального часу та хронологію системи електропостачання центру обробки даних, щоб швидко вирішити та визначити причину неочікуваних проблем і зрозуміти, як об’єкт використовує воду, повітря, газ, електроенергію та пару для зменшення операційних витрат і досягнення цілей сталого розвитку.

Програмне забезпечення для розподіленого керування продуктивністю ІТ: керує підключеними до мережі активами, такими як PDU та ДБЖ, незалежно від постачальника чи місця їх розташування, а також проактивно визначає та автоматизує дії для запобігання виходу з ладу ІТ-обладнання. Завдяки вбудованому захисту кібербезпеки користувачі можуть виконувати дистанційне оновлення мікропрограми та змінювати конфігурацію, щоб захистити важливі дані від потенційних кіберзагроз.

 У міру розвитку потреб після впровадження клієнти можуть додавати функціональні можливості, усуваючи потребу в міграції даних або інтеграції кількох програмних платформ. Додаток також можна поєднувати зі стороннім програмним забезпеченням, таким як системи управління будівлею, бази даних керування конфігураціями та додатки для керування ІТ-послугами, щоб отримати ще більше підвищення ефективності, продуктивності та точності даних.

 Щоб отримати додаткову інформацію про Brightlayer та внесок компанії Eaton у цифрову трансформацію у різних галузях, запрошуємо вас відвідати Eaton.com/Brightlayer.

 Eaton — це компанія з інтелектуального керування електроенергією, яка займається покращенням якості життя та захистом навколишнього середовища для людей у всьому світі. Ми керуємося нашим зобов’язанням правильно вести бізнес, працювати стабільно та допомагати нашим клієнтам керувати електроенергією ─ сьогодні та в майбутньому. Відповідно до глобальних тенденцій електрифікації та цифровізації, ми прискорюємо перехід планети до відновлюваних джерел енергії, допомагаємо розв’язувати нагальні проблеми управління електроенергією у світі та робимо все найкраще для наших зацікавлених сторін і всього суспільства.

 Компанія Eaton, заснована в 1911 році, відзначає 100-річчя з моменту розміщення на Нью-Йоркській фондовій біржі. У 2022 році ми повідомили про дохід у 20,8 мільярда доларів США та обслуговуємо клієнтів у понад 170 країнах. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.eaton.com. Слідкуйте за нами в LinkedIn.

  

Контакти:

Гіларі Спиттл

+1.216.712.2005

hilaryspittle@eaton.com

 

Марк Ван Гук

Largemouth Communications

+1.978.495.1851

mark@largemouthpr.com

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.