В серпні 2021 року у Святогірську відбувся Суперфінал з фандрейзинг-челенджу

12 серпня 2021, 15:26
Власник сторінки
0
116
В серпні 2021 року у Святогірську відбувся Суперфінал з фандрейзинг-челенджу

з 15 відібраних команд, взяли участь 13 команд: 12 офлайн та 1 онлайн. Було обрано п’ять команд-переможців, які представляли свої проєкти з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Вимогами до учасників молодіжних команд були:


  1. вік від 14 до 35 років;


  1. проживання на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: 

Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов`янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ);


  1. наявність підтвердженого партнерства з молодіжною чи громадською організацією, яка має статус неприбутковості (для реалізації проєктів у разі отримання призових місць на Суперфіналі).


П’ятірка переможців отримує дофінансування на свої проєкти у розмірі 3000$, а також менторську підтримку від FUNdraiser: 


1-ше місце

Якщо не ми то хто? (с. Роздольне, Донецької області). 

Команда пропонує проєкт щодо благоустрою та озеленення селища та громади в цілому.


2-е місце

1000 комп’ютерів Добра (м. Мар’їнка, Донецької області). 

Соціальний проєкт, метою якого є забезпечення вживаними ноутбуками та комп'ютерами вчителів та дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей Мар’їнського району. 


3-е місце

Сквер Щастя (с. Билбасівка, Донецької області). 

Це молода команда, яка обладнає місця відпочинку для різних вікових категорій в центрі селища. 


4-е місце

BookHUB (с. Опитне, Донецької області). 

Команда створить сучасний простір для соціальної згуртованості громади: облаштують зону кінотеатру, технічні засоби, які допоможуть учням та вчителям у підготовці до уроків, контрольних, іспитів, придбають сучасні й зручні меблі. 


5-е місце

“Від Мрій до дій!” (м. Слов’янськ, Донецької області). 

Проєкт спрямовано на подальший благоустрій та покращення естетичного та екологічного стану на території кар’єру, в якому проводяться масові заходи, батьки гуляють з дітьми, а також проводить час молодь. 


Платформа FUNdraiser це:

  • унікальний майданчик для пошуку партнерів з-поміж організацій громадянського, державного та бізнес-сектору, які опікуються питаннями розвитку молодіжного та волонтерського руху;


  • можливість опанувати різні інструменти залучення ресурсів через гру, навчання та використання підходів й документів, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам донорських інституцій.


Навчальна інтерактивна платформа FUNdraiser () створена для молоді та молодіжних організацій, задля комплексного навчання з фандрейзингу й мотивування на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.


Проєкт реалізується громадською організацією “Міжнародна агенція змін” в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.