Неприхована корупція Павла Ткачука. Агов, НАБУ!

10 квітня 2019, 15:57
Власник сторінки
0
57
Неприхована корупція Павла Ткачука. Агов, НАБУ!
Курченко Сергей

Головний лікар Немирівської ЦРЛ Павло Ткачук вважає себе нетонучим та незмінним на своїй посаді. Тому дозволяє собі відверто порушувати закон.

 Зокрема, і про корупцію. Він впевнений, що на нього не розповсюджується правило рівності та законослухняності.

Павло Ткачук здобув свободу – тепер він може не соромитись перед суспільством і Богом того, що мав коханку. Шлюб Павла Ткачука рішенням Немирівського суду від 8 квітня було розірвано.
Павло Ткачук зобов’язаний своїй дружині і матеріальним становищем, і робочим. Вона через її родичів допомогла Ткачуку стати головлікарем. Проте сам Павло Ткачук попри те, що називає себе людиною віруючою, відверто агітуючи за кремлівський патріархат, тим не менш зраджував дружині. А під час процесу розірвання шлюбу писав у заяві, що «в них різні погляди на сімейне життя та обов’язки, відсутнє взаєморозуміння та повага один до одного. 

На підставі чого в сім`ї відбувалися сварки, які поступово призвели до того, що вони стали зовсім чужими людьми». 
Саме коли у 2010 році Павло Ткачук побрався з Ольгою Мороз, він отримав можливості до професійного зростання. Вже за два роки Павло Ткачук став головлікарем Немирівської ЦРЛ.
Син від попереднього шлюбу залишився жити з Ольгою Мороз (Ткачук). А спільна донька Павла та Ольги проживає з батьком… «протягом одного року в м. Немирів по вулиці Суворова, 16» Так записано у судовому рішення про розлучення, запам’ятаємо цей факт, бо це найцікавіше. Тому що в контексті саме цієї інформації варто переглянути уважніше декларацію самого Павла Ткачука, яка розміщена на сайті НАЗК.

Картинки по запросу ткачук немирів ликарня
Тож, агов, НАБУ!
Маємо дві декларації Павла Ткачука на сайті НАЗК – за 2017 і за 2018 роки. Чому немає декларацій за роки раніше – ще одне питання до Павла Ткачука та правоохоронних органів.
У декларації за 2017 рік Павло Ткачук мешкав із дружиною Ольгою та сином Андрієм. Власної нерухомості головлікар, його дружина чи син ні у Немирові, ні у Вінниці не мали. Лише квартиру 71 кв.м. у Києві.
Проте сім’я мала два автомобілі. Очевидно, щоб щодня їздити з Києва до Немирова. Андрій Ткачук у 2016 році придбав собі «Тойоту Праду» за 625 тисяч гривень. Сам Павло Ткачук у тому ж 2017 році придбав собі «Тойоту Хайлендер» за майже 460 тисяч гривень.


Звідки такі гроші? Адже за 2017 рік чесний головлікар Ткачук офіційно заробив 151 тисячу гривень зарплати та 24 тисячі гривень за оренду нерухомості. 
Але з декларації виходить, що єдина нерухомість, яку Ткачук міг здавати в оренду – це його власна квартира у Києві. Але де ж він тоді жив із сім’єю? Агов, НАБУ!
Додатково Павло Ткачук тримав при собі 610 тисяч гривень. Цікаво, він їх тримав у авто чи в кишені? Адже по факту, він був бомжем-мільйонером.


Цікавішою стає декларація за 2018 рік. У декларації вже немає дружини і сина, проте зявилась донька Анна. Саме з нею, як ми знаємо жив останній рік Павло Ткачук за адресою по вулиці Суворова, 16 у Немирові.
Але цієї адреси у декларації Павла Ткачука немає! Навіть серед орендованих приміщень!
Є все та сама квартира у Києві, а тако зявився будинок у 94 квадрати у Деражні Хмільницької області, який Павло Ткачук придбав у 2018 році за 750 тисяч гривень. Це, варто нагадати, сукупний дохід головлікаря за 2017 рік, плюс всі кошти, що він тримав готівкою під сидінням.


У 2018 році Павло Ткачук більше не здавав в оренду квартиру в Києві та схоже, продав свій «Хайлендер» за 706 тисяч гривень. Як тепер і звідки дістається до роботи головлікар Немирівської ЦРЛ – загадка ще більш важча, аніж та, чи є життя на Марсі.
За минулий 2018 рік Павло Ткачук заробив ще 183 тисячі гривень зарплати.
І вишенька на торті – заначка Павла Ткачука у 2018 році стала 960 тисяч гривень! Яким чином? Агов, НАБУ!

ПРАЦІВНИКИ ЛІКАРНІ (176 підписів)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: Супрун
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.