Науковці їдуть у Польщу класти плитку ….

23 грудня 2015, 23:11
Власник сторінки
0
64

Уряд руйнує науку і закликає науковців звикати до нових реалії

Нещодавно у мережі з’явилась нова пародія акторів 95 кварталу  на нашого «камікадзе» (http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.youtube.com/watch%3fv%3dfrgCyfoHgQ8).

Особливо цікавим (для мене) є діалог урядника з науковцем (академіком, професором, викладачем) – починаючи з 2 хвилини 25 секунд.

 

-         Я їду в Польщу на роботу! - науковець

-         На конференцію? – камікадзе

-         Хрін там, плитку класти…. – науковець

 

         Нажаль, вже завтра це може стати жорсткою реальністю, якщо уряд «продавить» у Верховній Раді прийняття державного бюджету, в своїй редакції. Проект державного бюджету-2016 – це «п’ятка в лоб» (рівень поваги) всій країні. Заручниками від терористичних окремих осіб (фінансово-економічного блоку Уряду) – народ України. Урядовий «бюджет» -   це науковий геноцид українського суспільства.

         Чисельне звільнення молоді з наукових установ (якщо постане питання кого скорочувати почесного науковця, доктора наук чи молодого вченого – звільнять останнього), скорочення бюджету, ліквідація наукових центрів, о це нас очікує ...

         Хоча «НІ», наукова молодь не поїде до Польщі плитку класти, а поїде до більш успішних країн досліджувати, вивчати та виробляти, в країни, де наукові дослідження досить потужно фінансуються з державного бюджету та представниками бізнес-середовища. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.