Коробка - всьому голова.

27 листопада 2015, 04:55
Власник сторінки
0
78
Коробка - всьому голова.
Короб, який досліджували буковинські вчені.

Нові дослідження чернівецьких вчених підтвердили, що коробка залишається найпопулярнішою в світі упаковкою.

Нові дослідження чернівецьких вчених підтвердили, що коробка залишається найпопулярнішою в світі упаковкою.

Ніщо не може так само гідно вмістити, захистити, і ні в чому не можливо якісно транспортувати такий надзвичайно  широкий асортимент різноманітних предметів. Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича опублікував дослідження  пакувальної коробки як найпопулярнішої в світі тари.  

«Ми дослідили, що коли потрібно щось впакувати або транспортувати – чи то будь-які інструменти, коштовності, велику піцу чи навіть виборчі бюлетені – люди, як правило, довіряють коробці, і це відбувається значно частіше ніж для цього використовують відро чи ранец, - заявив провідний керівник дослідження професор Георгій Вовтушанський, який наполегливо доводить, що можливість штабелювання і закривання вручну зверху вигідно відрізняють короб від мішка. Будь який предмет, або, навіть, ряд предметів, які б вони не  були – великі, маленькі, важкі чи легкі можуть бути успішно розміщенні у коробках чітко відповідних розмірів, що зможуть адекватно зберігати їх.  Таке ніколи не зможете сказати про жоден кошик, глечик чи металеву діжку.

"Крім того, наші вчені встановили, що короб є передвісником та праотцем морського контейнеру, створеного навіть для кругосвітніх подорожей".

 Г.Вовтушанський підкреслив, що саме коробка  - праобраз усього найкращого, що є в світу упаковки.

Це дослідження має велику вагу для наукового світу і здатне справді покращити життя українців.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: Чернівецький університет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.