Мої вибачення "бабам за 40"

14 листопада 2015, 16:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
651
Мої вибачення  бабам за 40

У flashmob'і "баба у сорок років" взяла участь моя дружина Росіта

Все. Здаюсь.

У flashmob'і "баба у сорок років" взяла участь моя дружина Росіта.

Їй завжди буде 18, але на цій світлині їй вже за 40 (а подивіться, яка красива!).

Тому приношу свої вибачення усім, кого міг образити висловлюванням, від якого не відмовляюсь, але яке не правильно зрозуміли.

Мені приємно, що стільки жінок взяли участь у акції, коментуючи мої слова (хай і вирвані з контексту), ставлячи свої фото і висловлюючи мені претензію, котра очевидно зрозуміла для тих, хто не слухав виступ повністю.

Ви красиві. Доглянуті. Молоді душею і тілом. Успішні. З жіночим шармом. Гарно вбрані. У вас є діти, але виглядаєте як дівчатка. У багатьох з вас є можливість почасти бувати закордоном. Чоловіки дарують вам квіти і запрошують у кіно. Ви знаєте смак життя. Ви знаєте, що заради вас ми йдемо на Вчинки. Ви відчуваєте, що МИ ВАС ЛЮБИМО.

Дай Боже, аби у селі "баба у сорок" була б такою ж.

Але це, на жаль, надзвичайна рідкість.

Вони пашуть, як воли, рано перетворюючись у стареньких бабусь, не бачучи світу білого.

Я мрію, що буде інакше.

Якщо когось образило слово "баба" - ну, вибачайте, не вживав його як жаргонно-вульгарне, я українець і сільська людина, і нічого образливо у цьому слові насправді немає. Читайте вітчизняних класиків.

Про який безвізовий режим можна говорити, якщо 40-літня дівчина у селі не те, що у Париж зібралася, а не знає, як дітей у школу зібрати, купити батькам ліки і заплатити за опалення по нових здирницьких тарифах?.. Відтак і виглядає згорбленою старухенцією, що вкрита зморшками і п'ятнадцять років носить одне і те саме пальто у стилі "прощай, молодость! Здраствуй, пенсия!".

Менше з тим, кого несамохіть образив - щирі вибачення.

Мені немає виправдань.

P.S. Якщо баба у сорок років виглядає молодицею, тим паче, якщо її вже майже дорослу доньку сприймають за молодшу сестру - виключно респект.

"Сорок пять - баба ягодка опять" (с)

У молодості усі красиві. А якщо жіноча краса з роками, як хороше вино, грає новими барвами і стає ще краще - це круто

Світлина від Олега Ляшка.


Ваш ОЛЕГ ЛЯШКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.