Дитинство за колючим дротом

25 липня 2013, 13:24
Власник сторінки
0
302
Дитинство за колючим дротом

12 дітей, від народження і до 3-х років, відбувають покарання разом із своїми матерями

Вчора відвідав Чернігівську виправну колонію №44. Установа ця с особлива, оскільки тут перебувають жінки, що вже неодноразово були засуджені до позбавлення волі. Але насправді, вони відкриті до спілкування. У кожної із них, своя сумна історія, але душі їхні прагнуть до очищення, ллються сльози каяття. І я вірю, що  ці сльози щирі.

За існуючими правилами матері перебувають окремо від своїх дітей, але мають можливість двічі на день: дві години до обіду і три години після. Звичайно, що цих відведених годин дуже мало, для того, щоб діти та матері могли повноцінно спілкуватися, щоб мати та дитя стали одним цілим. Тому так гостро стоїть проблема можливості спільного проживання мами та дитини.

Коли ми їхали до Чернігова, я хвилювався, чи зможу встановити контакт із цими жінками та  дітьми,  але  побачивши їх очі, сповнені німого крику душі, я зрозумів: будь-що  маю їм допомогти. Оскільки вони розкаюються у своїх вчинках та готові стати на шлях добра, шлях спасіння. Немає такого гріха, який би переміг Боже милосердя. А хто з нас без гріха…Чи не так…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.