Музика Срібної Землі

20 липня 2012, 08:16
Власник сторінки
0
620
Музика Срібної Землі

Слухати та поширювати

У звуковій палітрі кінофільму гармонійно поєднані авторська та етнічна музика. Відомі виконавці записали та надали для фільму свої твори, роблячи у такий спосіб подарунок усім поціновувачам справжньої української музики - збірку під назвою «Музика Срібної Землі». 

До збірки ввійшли твори українських гуртів, серед яких «Бурдон», «Люди добрі», «Картон», «Пропала грамота», Хор «Гомін», Владіслав Левицький, «Чорні черешні», «Гудаки», «Рокаш», «Дивні», «Піккардійська Терція».


Нагадаю, що фільм "Срібна Земля" - це новий фільм кіностудії «Invert Pictures» та громадської організації «Західно-Український Центр Історичних Досліджень». Ґрунтовне дослідження історії Закарпаття періоду 1919–1939 років, підсилене вичерпними розповідями очевидців, маловідомими документами, а також майстерно відзнятими краєвидами та художніми сценами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: музика,Львів,Пласт,мистецтво,Закарпаття,фільми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.