У малолітнього інваліда відібрали житло

26 грудня 2012, 16:31
Власник сторінки
0
246

Прокуратура району і області робить вигляд, що цієї дитини взагалі не існує.

від користувача мережі "facebook":

"Отакі судді: Збаразького районного суд(суддя Ткаченко О.М.) апеляційного суду Тернопільської області (судді: Жолудько Л.І., Фащевська Н.Є., Дикун С.І.)

Ззалишили мого малолітнього сина-інваліда житла. Прокуратура району і області робить вигляд, що цієї дитини взагалі не існує.Борюся вже пять років! 23 СЕРПНЯ 2012р. я з дружиною та двома малолітніми дітьми, в т.ч. з дитиною-інвалідом приїхали з наміром зробити протест біля Верховної Ради України, але на жаль спочатку потрапили на прийом в Генеральну прокуратуру України де нас уважно вислухали, була написана заява з доказами суддівського, прокурорського, та ін. беспредєлу по відношеню до моєї сімї.

Але все було направлено на місцеві правоохоронні органи, які після цього ще більше озвіріли. А начальник служби у справах дітей Збаразької РДА Пастушук Є.М. взагалі надав завідомо брехливу абсурдну довідку про те що така дитина на час судового процесу не народилася, а тому не могла предендувати на житло!І таких так би мовити "документів" в мене вже назбиралося дуже багато зі всіх гілок влади України.

Я звязувався з народним депутатом України Ляшком О.В. в звязку з тим, що маю намір разом з сімєю ще перед виборами зробити протест проти того бесбредєлу під стінами Стразьбурського суду. Але нажаль по декільком причинам, в т.ч.матеріальної, це не вдалося. Зараз я заощаджую кожну копійку, щоб зробити цей протест 25 лютого 2012р. в Брюселі.

Дуже надіюся, що мені це вдастя зробити. Звичайно, без підтримки, будь-якій людині важко боротися в одиночку. Тому потрібно обєднуватися і підтримувати один одного, а також розповсюджувати призвіща всіх суддів, прокурорів та ін. причетних до подібних справ. Тільки разом ми сила. І я впевненний, що таких випадків які вже стали закономірністю, в Україні тьма.І якщо ми будемо сидіти і мовчати, то наші діти залишаться бомжами, а та банда далі буде знущатися над нами."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.