Ляшко звинувачує "Свободу" в "путінізації"

19 січня 2013, 16:56
Власник сторінки
0
350

Складається враження, що Ляшко не дочитав чи не дослухав аргументи Тягнибока повністю.

Не встиг Олег Тягнибок зробити свою заяву про необхідність заборони усиновлення українських дітей іноземцями, як Олег Ляшко одразу ж почав «плакати» в своєму блозі про те, що лідер «Свободи» наче б то хоче «путінізувати» Україну, підводячи аналогію з російським законом Дмітрія Яковлєва.

Складається враження, що Ляшко не дочитав чи не дослухав аргументи Тягнибока повністю. Не буду розписувати, а просто наведу цитату про пункт програми щодо заборони всиновлення іноземцями українських дітей:

"Він буде внесений після ініціювання найбільш насущних законопроектів, що стосуються першочергових кроків щодо повалення антиукраїнського режиму та проведення корінних змін з метою досягнення національної, соціальної та історичної справедливості. Перш потрібно покращити рівень життя середньостатистичного українця, тим самим збільшивши його бажання і можливості усиновлювати дітей".

Все ясно як божий день! А переведення стрілок на «пупінізацію» виглядає не більше, ніж безглуздим випадом та популізмом з боку Ляшка. Я особисто не маю нічого проти того, що останній не з чуток знає про життя безбатченків, а те, що вихованець сиротинці зміг досягти того, що є на даний момент, але своєю заявою він задемонстрував, що сам паразитує на даній темі, хоч і намагається в чомусь звинуватити «свободівців», наприклад в тому, що вони наче б то вважають, цитую «що таким дітям краще у ранньому віці померти в Україні без батьківської опіки і повноцінного лікування».

Про жоден конструктив не йде мова абсолютно, лише голослівні не обдумані заяви.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.