Терор Ніни Москаленко - підставний позивач

22 січня 2013, 17:43
Власник сторінки
0
370

Фактично це підставна особа, яка була використана для того, щоб від його імені подати цивільний позов, який в свою чергу був задоволений.

Позивачем у цивільній справі про виселення Москаленко з будинку виступив такий собі Михайленко Сергій Павлович, який наче б то є племінником померлого у 2010 році вітчима Москаленко.  В кінці минулого року він дав інтерв’ю, в якому всіляко обливав брудом родину Москаленків: http://censor.net.ua/resonance/226383/domik_na_sklone_ili_strashnaya_mest

Варто згадати, що претендуючи на спадщину, горе-племінничок навіть не може назвати точну дату смерті дядька.


Живе він в Росії у Білгородській області. Нам стало відомо, що він періодично відвідує Сумську область. Населений пункт уточнювати не буду. Наші активісти місяць тому відвідали цю місцину. Михайленка там не було, але поспілкувалися з сусідами, які про нього надавали надзвичайно негативні відгуки, зокрема і про те,  що цей люблячий племінник займається торгівлею наркотиків. Стверджувати не буду, адже доказів нема.

Фактично це підставна особа, яка була використана для того, щоб від його імені подати цивільний позов, який в свою чергу був задоволений. Є також непідтверджена інформація, що в обмін на таку «послугу», до речі, на жодному судовому засіданні Михайленка не було, горе-позивач мав отримати певну винагороду, щось на кшталт забезпечення житлом тощо. Звичайно ж, що це цілком логічно, але варто зазначити.

З дня постановлення рішення Печерського районного суду про виселення з будинку від 13 грудня 2012 року минуло вже більше місяця, а до апеляційного суду ця справа досі не дійшла, хоча апеляція була подана і зроблено це було в межах встановлених законом процесуальних строків.

25 січня о 13.30 у Печерському районному суді міста Києва (вул. Хрещатик,42) відбудеться чергове судове засідання по сфабрикованій кримінальній справі проти Ніни Москаленко, у якої рейдери вже майже рік намагаються відібрати землю та житло в елітному районі столиці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.