Не бажаєте земельки в Конча-Заспі?

25 лютого 2013, 15:50
Власник сторінки
0
255

Досить пафосні листи, де «в час їх тріумфу», народним обранцям пропонують прикупити земельки, яка відповідає їх високому статусу.

Ось такі цікаві листи без адрес адресанта і навіть адресата потрапляють до скриньок експедиційних скриньок у Верховній Раді разом з кореспонденцією для народних депутатів.

Досить пафосні листи, де «в час їх тріумфу», народним обранцям пропонують прикупити земельки, яка відповідає їх високому статусу.

Пропонується на вибір дві ділянки. Одна, площею 1.25 га, що розташована на березі Дніпра, на території смт. Козин, ж/м Краєвид «БАШТА».

Інша ділянка, площею 0.5 га, знаходиться на березі затоки, за шість кілометрів від основної дамби.

Звичайно ж, в експедиції ВР ці листи ніхто не проштамповує і невідомо скільком депутатам, вірніше помічникам, які забирають пошту, так пощастило їх отримати. На задній частині конверта наклеєно папірець, на якому роздруковано ім’я депутата. Доступ до скриньок маю працівники експедиції та ті, хто забирає пошту, тобто помічники. Що ж, якщо ніхто не зважиться таку покупку зробити, то хоч хтось зайвих кілька гривень заробить, допомагаючи в розповсюдженні таких речей.

Прізвище депутата, якому надійшов даний лист вирішив не розголошувати і акуратно вирізав, а от контактну особу, яка вказана в листі – навпаки. Може це допоможе бідуючим власникам земельних ділянок позбутися такого важкого «тягаря».

Були б у мене дані осіб, які є замовниками рейдерського захоплення землі вчительки Ніни Москаленко на печерських пагорбах, можна було б запропонувати податися в ті краї як альтернативу…








Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.