П’яний вихователь міліцейського дитсадка

16 березня 2013, 15:22
Власник сторінки
0
263

Якого ж охоронця правопорядку може "виховати" батько-алкоголік, який мабуть вже всі наявні рештки мозку пропив

В п’ятницю пізно ввечері повертався додому зморений роботою. По дорозі вирішив зайти до магазину.

Похід виявився не дуже приємним.

Зайшовши, змушений був споглядати цікаву і досить символічну картину. Біля прилавку стояли хлопець на вигляд приблизно мого віку, а може й молодший. Такий собі середньостатистичний юнак, нічим не примітний. Виділяло його лиш одне – міліцейська форма і смужка на пагоні. Біля нього стояв чоловік років сорока, при чому явно в нетверезому стані. Продавщиця щось там їм важила. Все б нічого незвичайного, але не звернути а цю парочку увагу я не зміг бо, той що старший, так кричав що вуха закладало, використовучи при цьому "магучій русскій мат", і кричав він саме до хлопця, то затикаючи йому рот, то шарпаючи за рукав. Не забував п'яний покупець і прикрикувати на продавщицю, при чому все це звучало настільки істерично і подразливо та, як мені здається,безпричинно, що не дратувати просто не могло. Не буду ствердувати, але зовнішньо хлопець і чоловік досить схожі – цілком можливо, що то були батько і син.

Я косо на те все подивився, на нерви подіяло достатньо для того, щоб передумати чекати своєї черги для здійснення покупки. Продавчиня мій погляд вловила і з розумінням розвела плечима. Покупці придбали свою пляшку та пів-палиці ковбаси. На дворі на них чекав ще один такий самий правоохоронець з однією смужкою на пагонах і мабуть вперше в житті поголегим обличчям. Мабуть досвідчений вихователь міліцейського дитсадка сьогодні проведе довгу виховну годину з пляшкою в обіймах...

Так от до чого я веду.

Якого ж охоронця правопорядку може "виховати" батько-алкоголік, який мабуть вже всі наявні рештки мозку пропив, і який в результаті такого "виховання" може вирости охоронець того ж таки правопорядку, про який нам зараз залишається лише мріяти?! Та чи не дивно, що в народі склалося таке негативне ставлення до міліції, яке часто-густо сильно проявляється на побутовому рівні.

Досить сумно… так, саме сумно спостерігати за «правоохоронцем», який три-чотири роки як закінчив школу і вже є представником виконавчої влади. З абсолютно точністю можна стверджувати, що він в той період думає не про виконання своїх службових обов’язків чи дотримання норм чинного законодавства, а про те, як би використати свою владу, при чому фантазії на щось справді розумне часто-густо не вистачає, від чого не рідше страждають пересічні громадяни, при чому, часто фізично.

До цього ще додати загальний вплив системи, яка на сьогоднішній день діє і отримаємо армію підростаючих викиднів-НКВДистів, які за першою ж командою будуть ламати нам черепи, тримаючи в своїх маленьких мізках теплі спогади про пляшку горілки, яку вони розпивали з предком-алкоголіком. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.