Імітація відповідальності

26 березня 2013, 19:54
Власник сторінки
0
240

Песимізму додає також те, що влада всіляко намагається уникнути проведення виборів мера та Київради через невтішні для неї прогнози їх результатів.

Хто б сумнівався!? Стара добра казка про «папєрєнднікав» ніяк не підходить для «призначення» винних у тому хаосі, який досі триває на вулицях Києва, тож тих, на кому можна відігратися, довелося шукати серед чиновників КМДА.

Так, подав у відставку Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак. Також були звільнені   глава КП "Київавтодор" Георгій Глінський та начальник управління з надзвичайник ситуацій КМДА Віталій Пшенийчний.

А от добрий «батюшка царь» Попов, який нічого не знав, ні про безчинства, які відбувалися в столиці до цього ні про те, чим загрожував Києву циклон, який перед цим атакував західні області, залишився на своїй посаді.

Цікаво саме те, що при наявності зовсім свіжого досвіду боротьби з наслідками стихії та прогнозу метеорологів, який зовсім не був секретом, діюча адміністрація виявилася абсолютно безсилою у питанні вирішення даної проблеми. Ще б пак, восени влада готувалася не до утримання інфраструктури в стані повної функціональності, а до розгону протестів. Це також потрібно враховувати.

Тепер залишається з острахом очікувати, коли вся та маса снігу на вулицях міста почне танути. Не варто також забувати, що не за горами весняний паводок великих річок, які беруть початок на території Росії та Білорусі. Це не тільки Дніпро, а й Десна та Припять, які впадають в нього зовсім недалеко від столиці. Тоді вже точно настане повна «стабільність».

Песимізму додає також те, що влада всіляко намагається уникнути проведення виборів мера та Київради через невтішні для неї прогнози їх результатів.

В свою чергу, відсутність необхідності щось комусь доводити, здійснювати якісь активні кроки для завоювання довіри киян з метою забезпечення позитивних для себе результатів волевиявлення, значно посилює безвідповідальність адміністрації Попова, від якої постраждає ніхто інший, а самі кияни.  Отож це вагома причина прийти 2 квітня під Верховну Раду з вимогою призначити вибори в Києві на 2 червня, інакше це призведе до реальних згубних наслідків для міста і його жителів, окрім політичного, більше господарчого, соціального плану.

Черговий тест провладна адміністрація Києва не пройшла. Не склала іспит стихією, а попереду, за песимістичними прогнозами, може бути ще одна, випробовуватися якою ця влада просто не стане. Єдиним жалюгідним проявом відповідальності, а вірніше, її імітацією буде звільнення ще кількох «крайніх» чиновників та будуть введені нові псевдо санкції.

Тепер то кияни нарешті відчули «вдячність» за те, що на минулих виборах «неправильно» проголосували.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.