Горе "антифашисти" уникають обговорення своїх фашистських рішень

24 травня 2013, 06:13
Власник сторінки
0
278

декілька сотень "антифашистів" зараз несамовито борються за фізичне знищення понад сорока мільйонів "фашистів". Саме так розділив фронт цього протистояння фашизований режим та український народ

23 травня у Верховною Радою України розглядався один цікавий документ: Проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Наслідки пенсійної реформи і шляхи реформування пенсійної системи" реєстраційний номер 2501.

"Реформа", яку вже давно охрестити "пенсійним геноцидом" є одним з найбільш принципових питань в опозиційній риториці та таким, що потребує негайного вирішення в інтересах мільйонів людей.

Питання відміни цього ганебного явища не "пройшло" і регіонали, схоже вирішили, що можуть поки що спати спокійно та перейти в наступ у пориві протягування нових лобістських законів.

Але питання з повістки знято не було, що стало більш виразно зрозумілим з моментом реєстрації вище згаданого проекту Постанови.

Проведення парламентських слухань означатиме те, що мільйони децибел критики як в стінах законодавчого органу, так і в кожній українській домівці, зростають до мільярдів, і горе реформаторам знову доведеться напружуватися і придумувати нові словосполучення з різними варіаціями слова "фашизм", відбиваючись від тієї критики, знову і знову виставляючи себе повними, як сказала жриця "покращення" Герман, "недоумками". А їм це, звичайно самим і неприємно, і не потрібно. 

Бездарна і провальна політика шулерів та наперсточників, про яку зараз не говорить лише німий, зовсім не вписується у офіційну ідеологічну доктрину про "покращення" та наступ "фашистів", які, бачте, вимагають дотримання законів, збереження державного суверенітету, належної та ефективної соціальної політики і ще багато чого єретичного в очах нео-кпSSівців, які остаточно відірвалися від реальності та втратили почуття межі.

У зв'язку з небажанням черговий раз вступати в завідомо програшні дебати та шукати неіснуючих відповідей на прості та логічні питання, черговий раз схиляючи дискусію в бік своєї доктрини боротьби з "екстремістами", які не бажають годувати "Сім'ю" ціною власних поту і крові, регіонали провалили голосування за Постанову про проведення парламентських слухань на тему: "пенсійний геноцид".

Фракція партії регіонів дала необхідну кількість голосів (154 із 150 необхідних) у голосуванні за розгляд проекту Постанови за скороченою процедурою, навіть тут не допустивши належного обговорення (всього "за" проголосувало 158, вибачте, "дупутатів").

Далі – активність "регіональної гопоти" різко знизилася. Чи то зламався 151 пульт (саме стільки членів фракції, які були присутні в залі засідань, не взяли участь у голосуванні).

6 регіоналів проголосувало "за". Такі рецидиви були і під час голосування за відміну реформи, але тоді у фракції швидко навели "порядок". Чи то совість прокинулася, чи то мажоритарникам ще треба на округах з'являтися і їм реально страшно за своє здоров'я, а може просто пальці криві і не на ті клавіші натиснули, питання філософське.

Словом, голосування регіонали провалили.

Найбільш принциповим у цьому питанні виявився пан Чечетов, який проголосував "проти", один-єдиний на всю Верховну Раду.








http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1401

Схоже на те, що декілька сотень "антифашистів" зараз несамовито борються за фізичне знищення понад сорока мільйонів "фашистів". Саме так розділив фронт цього протистояння фашизований режим та український народ, який зараз потерпає від експериментів божевільних комуно-нацистів на чолі з Януковичем в країні, яку останні намагаються перетворити на концтабір.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.