Кандидат у депутати Ігор Баленко не розрахувався зі своїми агітаторами

18 листопада 2012, 16:00
Власник сторінки
0
467

Кандидат у депутати Ігор Баленко не розрахувався зі своїми агітаторами

Організатори безстрокової акціі громадського обурення вчинками кандидата в народні депутати України І.Баленка повідомляють про її початок.
Акція розпочалася в суботу, 17 лістопада, мітингом під стінами офісу ПрАТ "Фуршет" за адресою місто Київ, вул. Сосюри, 6.
У зібранні прийняло участь понад 150 осіб. Всі вони працювали агітаторами на виборах до ВР-2012, з якими не розрахувався І. Баленко. Загалом кількість ошуканих кандидатом сягає 1000 осіб.
Зустріч пройшла у дружній атмосфері без жодних провокацій та порушень громадського порядку.
Учасники акції також стверджують, що її метою є, окрім повернення чесно зароблених ними коштів, також і інформування суспільства про справжнє обличчя людей, які прагнуть до влади.
Акція є суто ідейною і безстроковою, отже може тривати аж до виборів у Киівраду, що відбудуться навесні і в яких пан Баленко має намір прийняти участь.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Выборы-2012. Livestream
ТЕГИ: Выборы,молодежь,афера,протест,обман,Баленко,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.