Leo States з Львівщини став фіналістом New European Bauhaus Prizes 2024

11 березня 2024, 10:34
Власник сторінки
Журналіст
0
5
Leo States з Львівщини став фіналістом New European Bauhaus Prizes 2024

Leo States - це шелтер для людей, що втратили свій дім через війну, що розташований у с.Хоросно, Львівської області.

За два роки існування проект надав безкоштовне житло сотням постраждалих. У Leo States мешканці знаходять психологічну та медичну підтримку з можливістю адаптації та працевлаштування.

Загалом на учать в конкурсі було подано 530 проектів від організацій зі всієї Європи. 

Цьогоріч Україна уперше отримала шанс участі у конкурсі. Було оголошено чотири головні категорії для подання проектів: відновлення зв’язку з природою; відновлення почуття причетності; пріоритетні місця та люди, які цього потребують найбільше; формування циклічної промислової екосистеми та підтримка життєвого циклу мислення. 

Проект LEO STATES отримав визнання у категорії  «Пріоритетні місця та люди, які цього потребують найбільше»

Переможців New European Bauhaus Prizes, які отримають грошові премії, оголосять 12 квітня у Брюсселі на New European Bauhaus Fest. Під час події буде нагороджено 20 проєктів, дизайнів та ідей, які втілюють цінності New European Bauhaus. Також буде відзначено окремі проєкти за зусилля з реконструкції та відновлення України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.