СолоХа: вагітна жінка може бути привабливою та активною

18 липня 2023, 20:09
Власник сторінки
0
44
СолоХа: вагітна жінка може бути привабливою та активною

СолоХа розповіла про творчість під час вагітності

Не так давно СолоХа порадувала своїх прихильників новиною про те, що чекає на другу дитину. Співачка продовжує активну концертну та творчу діяльність і при надії.

«Вагітна жінка може вести активний спосіб життя, якщо це дозволяє стан здоров'я, — розповідає СолоХа — Я повна сил та енергії, добре себе почуваю, та й лікар не проти таких навантажень. Як найспортивніша співачка за Книгою Рекордів України, маю гарну фізичну форму та правильно збалансовано харчуюсь. Тому я продовжую, як і раніше, працювати на М1, гастролювати, постійно беру участь в благодійних концертах. Зняла кліп “Верба” під час вагітності. Зйомки тривали 24 години: запальні танці та зміна образів»

Ритм та спосіб життя співачки під час вагітності аж ніяк не змінився. Вона продовжує виступати та танцювати на високих підборах, чим дивує глядачів. Для виступів вибирає одяг, який не тільки не приховує вже достатньо великий живіт, а й навпаки його підкреслює або відкриває. Артистка надає перевагу яскравим та оригінальним концертним костюмам, демонструючи, що можна і при надії носити ефектне вбрання.

«Своїм прикладом хочу надихнути майбутніх мам та показати, що вагітність не є перепоною для творчості та розвитку. Діти дають сили та мотивацію жити і творити. Не варто боятися народжувати під час війни — ми маємо поповнювати генофонд нашої нації, народжуючи сильних, здорових та волелюбних українців. Але такий ритм життя під час вагітності дуже індивідуальний, тому я раджу консультуватись зі своїм лікарем та зважати на свій стан і фізичну підготовку», — додає співачка.

СолоХа випромінює позитив та заряджає всіх навколо своїми енергійними виступами.

«Планую бути на сцені до самих родів та маю багато творчих планів. Попереду ще сольний концерт, виступ на Чорноморських іграх, багато благодійних заходів, які я буду продовжувати наскільки вистачить сил. Моя місія нести людям радість», — ділиться планами вагітна СолоХа.

Інстаграм:


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.