Український культурний фронт: Влад Ситнік відкрив благодійний вечір у Каннах

03 червня 2023, 13:24
Власник сторінки
Журналіст
0
28
Український культурний фронт: Влад Ситнік відкрив благодійний вечір у Каннах
Влад Ситнік виконав гімн України в Каннах

Влад Ситнік, співак, Золотий голос України, урочисто відкрив захід виконанням Державного гімну України.

В Каннах на віллі Domergue відбувся благодійний вечір присвячений підтримці України та української культури - West Charity evening of Ukrainian culture, beauty and fashion Ukraine fashion film festival, що проходив у рамках всесвітньо відомого Каннського кінофестивалю. Захід зібрав понад 500 гостей, серед яких були представники мерії міста Канн, заступник мера - Thomas dе Pariente, голлівудські продюсери, французька та українська кіноспільнота, зіркові представники шоу-бізнесу та багато інших.


Влад Ситнік, співак, Золотий голос України, урочисто відкрив захід виконанням Державного гімну України. Він також вразив присутніх українською піснею "Соколята" та заспівав у дуеті з юною Анастасією Валаваніді з Греції.


Окрім  того на сцені цього вечора виступали Kamaliya Zahoor, Kozak Siromaha , гурт «Tonka», Oleg Skrypka & Pinky band.


Ведучим вечора виступив Тімур Мірошниченко.


Також відбувся показ колекцій від дизайнерів та брендів: Alona Çini, Apsara, Blanc by Blanc, by Vel, Dukachi, Ekaterina Chepak, Victoria Soprano Group, Angela Shapovalova, Mon Blanche, Step by Step kids. В арт корнері були представлені роботи Оксани Левченя, Ірини Максимової, Tasha Oro, Rockahbrand, Ponad та  вироби українських ремісників.


Головною ціллю заходу став благодійний аукціон в підтримку проєкту постачання евакуаційних машин для поранених на передову благодійного фонду  “Коло” та  проєкту “Пташки” благодійного фонду “Відчуй”. 

Лотами аукціону стали: кільце з шматка міни від дизайнерки  Тетяни Чорної, вино, що вижило від goodwine, комплект мерчу Збройних сил України від Олексія Рєзнікова, вино Саакашвіллі, що вціліло під час обстрілів в Ірпіні та писанка з гільз «Крим» проєкту Ponad. 


Основним лотом аукціону став прапор України, підписаний президентом Володимиром Зеленським, його представили Олена Кравець і Олександр «Терен» Будько, боєць батальйону «Карпатська Січ». Прапор був проданий за 50000 євро. 


Організаторам вдалося зібрати близько 100 000 євро. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: фоторепортаж,аукціон,благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.