AMC Ukraine & The Baltics - Новинки програми

20 липня 2021, 12:29
Власник сторінки
0
13
AMC Ukraine & The Baltics - Новинки програми

Серпень 2021

THE TERROR: Злочин (18+) 
Щопонеділка о 22:00 EET 

У ролях: Дерек Міо, Джордж Такей, Кікі Сукедзане, Наоко Морі 

«THE TERROR: Злочин» розповідає про подорож молодого чоловіка і про серію незвичайних смертей, що сталися за часів Другої світової війни в японсько-американській громаді, яку почав тероризувати якийсь привид. «THE TERROR: Злочин» - виконавчий продюсер Рідлі Скотт та AMC Studios Production.

Бійтеся ходячих мерців (18+) – 6B сезон 
Щочетверга о 22:00 EET 

У ролях: Ленні Джеймс, Алисія Дебнам-Кері, Колман Домінго, Данай Гарсія, Гаррет Діллахант, Меггі Грейс, Дженна Ельфман, Алекса Нісенсон, Остін Амеліо, Рубен Блейдс, Карен Девид и Зои Коллетті 

Шостий сезон Бійтеся ходячих мерців розповідає про те, що трапилося з нещасною сім'єю, колись об'єднаною місією надання допомоги нужденним. Після того, як група була розділена Вірджинією (Колбі Мініфі) і її ковбоями, члени групи тепер розосереджені по далеко розташованим поселенням. Останнє послання Моргана (Ленні Джеймс) в кінці п'ятого сезону закликає групу «Просто жити» і в цьому сезоні ми побачимо, що це означає для кожного з них. Деякі будуть заінтриговані стабільністю і можливостями в поселеннях Вірджинії, деякі поринуть у темряву, а деякі будуть чинити опір тому, що було їм нав'язане. Життя за стінами поселень Вірджинії перевірятиме кожного з них по-різному, змушуючи їх зрозуміти, хто вони в цьому новому світі. 

Бійтеся ходячих мерців: виконавчий продюсер Скотт М. Гімпл, шоуранери Ендрю Чемблісс та Іан Голдберг, Кіркман, Херд, Нікотеро та Альперт; виробляється студією AMC Studios.

Сила стихії (16+) (2020) 06.08.2021

Шість куль (18+) (2012) 13.08.2021

Адреналін (18+) (2006) 20.08.2021.

Донні Дарко (18+) (2001) 27.08.2021. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: программа,сериалы,фильмы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.