Андре Тан презентував дитячу колекцію у Львові

23 червня 2019, 15:38
Власник сторінки
0
172
Андре Тан презентував дитячу колекцію у Львові
магазин Аndre Tan, Львів, вул. Гнатюка 12

Andre Tan Kids

В суботу, 15 червня центр Львова перетворився на маленьку казкову країну під назвою Андре Тан Кідз. Саме в цей день пройшла офіційна презентація дитячої лінії талановитого кутюр'є в Західній Україні. Захід проходив в сімейному колі на літній терасі ресторану «Vapiano Львів» розташованого на території готельного комплексу «Ріус».

Лінія дитячого одягу вперше була представлена ​​восени 2018 року. Колекція представлена ​​образами для дітей від 3-х до 11 років і включає в себе як базові, максимально комфортні для активних ігор моделі з трикотажу і натуральних тканин, так і fashion капсулу для маленьких модниць, наповнену сукнями з вишивкою, камінням і пір'ям.

Натхненням для створення цілої колекції стала донечка Андре Тана Соня. Не дивлячись на те, що продукція носить ім'я славетного кутюр'є, ціни на продукцію цілком прийнятні. Однак, Андре Тан - це сімейний бренд в розмаїтті асортименту, якого і мами, і тата, і діти можуть знайти ту річ, яка підійде саме їм. 

Стилісти магазину розташованого по вулиці Академіка Гнатюка 12 стануть надійними партнерами у створенні вашого сімейного гардеробу.

Організатор івенту:PINapple
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: звезды шоу-бизнеса,Львов,туризм,бизнес,кондитер,туры,модель,фотограф,Львів,отель,ресторан,Ukrainian Fashion Week,шоу-бизнес,fashion,фотосессия,Карпаты Львов,кондитерская,Lviv Fashion Week,супермодель,готель,украинская мода,Высокая мода,детская мода,украинские туристы,автотуризм,кава,Lviv,организация мероприятий,Супермодель по-украински смотреть онлайн
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.