Українські дрони влучають

20 жовтня 2024, 19:36
Власник сторінки
Політолог
0

Долетіло, перелетіло…

Сьогодні у руснявих знов підгорало. Українська розробка по класифікації путиністів «уламок», а по нашим дрони виробництва СБУ та Сил оборони, задіяла нові реальні санкції проти одного з найбільших російських заводів з виробництва вибухових речовин. Як коментували російські місцеві пабліки «все збили», але як показує відео росіян, детонація на заводі була ще та, так що чарівний «уламок» таки влучив і, судячи по всьому, декілька разів.

Вже є чітке розуміння по певним напрямкам, що Служба безпеки України має реальні цілі в росії і відповідно до координат влучає як то кажуть у яблучко.

Чи можуть росіяни зупинити ці удари? Навряд чи, бо чим далі, тим влучніше стаю наші дрони.

Чи збільшується кількість об’єктів, які стали ціллю в росії? Звісно так, і, судячи по всьому, їх кількість буде і надалі зростати, зменшуватись їх перелік буде лише після враження.

Чи вплине це на хід війни? Можливо одночасно ні, але поступово, виходячи з ситуації на фронті, звісно так. У хлопців Василя Малюка ще достатньо сюрпризів і вони не збираються зупинятися.

Якось так…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.