Нагорода від Голови ВСГО «Народна Рада» України А.В.Пешко – для Тоні Матвієнк

10 жовтня 2024, 18:16
Власник сторінки
0

Нагорода від Голови ВСГО «Народна Рада» України А.В.Пешко – для Тоні Матвієнко

            08.10.2024 року річниця від дня смерті видатної та неповторної Української Народної Артистки України - Ніни Митрофанівни Матвієнко!

 

          Сьогодні 10.10.2024 року був би її день народження, а саме  їй виповнилося би 77років.

                 Зазнаючи глибокої поваги до нашої дорогої Ніни Митрофанівни Матвієнко,  Голова  ВСГО «Народна Рада»  України,  Академік та Перший Віце-Президент Академії Економічний Наук України -  Анатолій Володимирович Пешко завітав до її доньки Антоніни Петрівни Матвієнко –   всім відомої, дуже поважної в українському суспільстві співачки, та всім відомої, як неперевершений діяч культури та мистецтва України.

                   Анатолій Пешко нагородив Антоніну Матвієнко - одним з найпочесніших орденів – орденом «Патріот України»  за її великі заслуги перед українським суспільством, а також з глибокою повагою до пам’яті її матері найталановитішої та найбільш патріотичної Народної Артистки України нашої дорогої Ніни Митрофанівни  Матвієнко.

              Анатолій Володимирович - побажав Антоніні Матвієнко міцного здоров’я,  успіхів в її творчій роботі, благополуччя в сім’ї, щастя та затишку в її оселі.

 

      З глибокою любов’ю та  повагою до найталановитішої співачки сучасності Антоніни Матвієнко  та з низьким уклоном до пам’яті вічно живої,  незабутньої  та неперевершеної Ніни Митрофанівни  Матвієнко.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.