В Києві пройшов благодійний бранч RE:INVENTION

23 червня 2024, 16:50
Власник сторінки
0
5
В Києві пройшов благодійний бранч RE:INVENTION

19 червня в ресторані BOHO YOSAI відбувся благодійний захід — RE:INVENTION BRUNCH.

19 червня в ресторані BOHO YOSAI відбувся благодійний захід — RE:INVENTION BRUNCH. Це спільний проєкт «ГО FENIX CHARITY» та BOHO YOSAI.

RE:INVENTION BRUNCH — це нова філософія зустрічей, переосмислення та відродження культури соціальних стосунків, впровадження нових формул розвитку малого та середнього підприємництва, створення унікальної екосистеми культурного та бізнес-середовищ. Де українські лідери думок, публічні особистості, бізнесмени та громадські діячі поділяться своїм баченням та розумінням усвідомленої турботи.

«Нашими бранчами ми б хотіли надихати та мотивувати учасників на досягнення нових висот у їхньому професійному житті. Звісно, важливою частиною всіх наших заходів є благодійна допомога» — ділиться засновниця ГО «FENIX CHARITY» Марина Філіпенко.

Неперевершені ведучі заходу: Ольга Сумська, Андрій Чорновол та Ксенія Срібна.

По традиції, захід розпочався  з виконання Державного Гімну України Мілою Нітіч та хвилини мовчання.

На бранчі виступили спікери, кожен з яких є провідним експертом у своїй галузі. Вони підготували цікаві мотиваційні промови та поділилися своїми знаннями й досвідом: Юлія Ярмоленко розповіла про індекс щастя та свою менторську програму,  Микола Кравченко та  Дар'я Радченко — про розвиток професійного та молодіжного спорту в Україні та на міжнародній арені, Ганна Атаманова розповіла про свої досягнення та поділилася професійними секретами, Тетяна Савіцька — про розвиток особистого бренду в сучасних умовах, Анастасія Темир — про основні принципи здорового образу життя, Анжеліка Чорноморець про — розвиток бізнесу під час війни в Україні та закордоном, Ігор Буранов та Ольга Марцинко — про дитячу телевізійну академію 33 каналу, Світлана Юлдашева — про переоцінку життєвих поглядів, Лілія Олійник розповіла про свої улюблені проєкти.

Українська дизайнерка Олена Стельникович представила найпопулярніші моделі із літньої колекції бренду ELEN OST. Бренд відомий своїми елегантними та вишуканими колекціями, які надихають жінок. Показ відбувся під музичний супровід фантастичного дуету Amore Twins.

Зі своїми хітами виступили відомі українські артисти, які надихають своєю творчістю та завжди підтримують благодійні заходи: Міла Нітіч, Melanya, Амадор Лопес, Люся Кава, Анна-Марія, Олексій Сагаловський, Alena Magdalen, Влад Булах, RAZO, Ladoshko. Своїм виступом порадувала гостей й наймолодша артистка — талановита Софія Нерсесян. Юна співачка з перших днів війни підтримує благодійні заходи разом зі своєю дружною родиною. Після виступу Софія розповіла, що вже подала свою анкету до національного відбору на дитяче Євробачення.

На заході відбувся благодійний аукціон на підтримку 23-го окремого стрілецького батальйону. Серед лотів: картини Слави Займака та Ольги Абрамової, шовкова хустка Оксани Фурса, вина від виноробні «Князя Трубецького» та ігристі вина ARTWINE, ексклюзивні ювелірні прикраси від відомого бренду Zarmilkas, сукні від брендів ELEN OST та ONE LUX SHOP, лоти від PARTY BUS Limuzin та віцечемпіонки світу з більярду Влади Кудицькоі. Всього було зібрано 84 000 грн, що стане першим внеском на збір на fpv-дрони 23-го окремого стрілецького батальйону. Ціль — зібрати на 10 дронів-камікадзе, які ГО  «FENIX CHARITY» разом з партнерами невдовзі планують передати військовим. 

«Такими заходами ми об’єднуємо людей та вчергове нагадуємо про те, що потрібно всіляко допомагати військовим. Всі ми маємо докладати максимум зусиль, щоб підтримати наших героїчних воїнів» — розповідає засновник  «БО БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ОЛЕКСАНДРА ПАШКА».

Також, буде надана медична та реабілітаційна допомога підопічним громадської організації — дітям з центрів «ЯМаріуполь.Київ». Мета цього заходу — привернути увагу до допомоги військовим та сім’ям з дітьми з окупованих територій. 

В цей вечір за свої професійні досягнення та благодійну допомогу отримали відзнаки: Микола Кравченко, Олександр Пашко, Олександр Зименко, Ольга Сумська, Андрій Чорновол, Софія та Маруся Нерсесян, Лілія Олійник, Дмитро Лазуренко, Юлія Ярмоленко, Оксана Фурса, Тетяна Савіцька, Світлана Юлдашева, Ганна Атаманова, 33 CHANNEL KIDS, Олена Стельникович, Анжеліка Чорноморець, Анастасія Темир, Ксенія Срібна, Олексій Сагаловський, Дарʼя Кочуріна, Дарʼя Чубовська, Dasha One, Станіслав Стойков. 

Гості смакували вишуканими стравами від  ресторану BOHO YOSAI та освіжаючіми  напоями від ТМ “Живчик” та ТД “Вина світу”, а на  завершення — ексклюзивний торт від БКК.

Офіційні партнери заходу: Торговий дім “Вина світу”, Balu Fighting League Professional, GOLD ZAGAR, БФ Олександра Пашка, UNMOMENTO, Торгова марка "Живчик", PHOENIX GROUP, БКК, ELEN OST, LIOR, ONE LUXY SHOP. 

Медіа-партнери: 33 канал, 33 канал KIDS, FashionTV UA, Перший Бізнесовий, TrueUa info, FPost, TOUCH, COOLBABA, CULTURE Trend,  Super Lady, Star Brothers, Studio of my Dreams.

Фото _ Ілона Рукобратська, Олександр Рибка, Євген Несін



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: культура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.