Armor Car: допомога військовим у бронюванні автомобілів

26 лютого 2024, 21:23
Власник сторінки
0
6
Armor Car: допомога військовим у бронюванні автомобілів

В Armor Car ретельно готують автомобілі для військових

Armor Car — українська компанія, яка потужно працює в напрямку бронювання автомобілів з початку війни. Більшість з цих автівок й досі на фронті допомагають наближати нашу перемогу. 

Компанія пропонує повне або часткове бронювання авто різного рівня захисту, заміну скла на броньоване, заміну чи підсилення підвіски та гальм, будь-які види фарбування, піксель, модернізацію та перепланування автомобіля, встановлення зовнішніх аксесуарів. Завдяки чому автомобілі стають надійними броньовиками. 

Armor Car — український виробник цивільної бронетехніки. Тут виконують широкий спектр робіт у сфері бронювання, а саме: повне бронювання типу "Капсула", часткове чи легке бронювання авто, їх модернізація. Займаються переобладнанням та бронюванням автомобілів багатоцільового призначення, надають гарантійне та післягарантійне обслуговування техніки одночасно з її ремонтом чи сервісними роботами. 

«Ми пропонуємо найкращі умови для ЗСУ та підрозділів ТРО. У нашій майстерні ми працюємо над створенням надійних та високоякісних автомобілів для військових потреб. Кожен етап виготовлення — це творчий процес, що поєднує технології та передові рішення. Наша мета — забезпечити військові підрозділи надійним транспортом для успішного виконання завдань! », —  розповідають у компанії.

В Armor Car ретельно готують автомобілі для військових: 

  • Аналіз потреб. Вивчаються всі вимоги військових підрозділів, розробляється технічна специфікація та концепція для максимальної ефективності. 

  • Проєктування та розробка. Враховуючи умови експлуатації, розробляються унікальні рішення з використанням сучасних матеріалів та технологій. 

  • Виготовлення та модифікація. Встановлюється бронезахист, зміцнюється конструкція та адаптується авто для надійності в умовах бойових дій. 

  • Тестування та перевірка. Випробування автомобілів забезпечують їхню безпеку та відповідність стандартам.

З перших днів війни компанія робила джипи "всюдиходи", кошти брали лише за матеріали, яких не було в наявності, а саме: броньований метал, скло, сталь. А надалі було багато звернень, й Armir Car  повністю забезпечували ремонт військової техніки та часткове посилення, бронювання на благодійній (безкоштовній) основі.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.