ГО «FENIX CHARITY» разом з волонтерам відвідали центр «ЯМаріуполь.Київ»

15 лютого 2024, 23:54
Власник сторінки
0
3
ГО «FENIX CHARITY» разом з волонтерам відвідали центр «ЯМаріуполь.Київ»

Команда волонтерів поспілкувалася з маріупольцями, які були змушені покинути власні домівки та передала гуманітарну допомогу

Днями засновниця ГО FENIX CHARITY Марина Філіпенко разом з постійними партнерами  БФ «Діти дітям», «БФ Олександра Пашка», Президентом Міжнародної академії захисту прав людини Юрієм Гордієнко, волонтером благодійного фонду «Слобожанська варта» Олегом Олєйніковим,  ініціатором інновацій у сфері протидії булінгу Ігорем Бурановим, генеральним директором «33 каналу» Ольгою Марцинко, авторкою унікального проекту Skin Health Христиною Орловською, засновником  клініки Yagodzinskyi dental Віталієм Ягодзінським, співзасновником провідної стоматологічної клініки «Elite Dental» Тимофієм Єрмолаєвим та співачкою Люсею Кавою відвідали головний центр «ЯМаріуполь.Київ». 

Команда волонтерів поспілкувалася з маріупольцями, які були змушені покинути власні домівки та передала гуманітарну допомогу, зібрану завдяки благодійному аукціону на Першій щорічній Міжнародній бізнес-премії «Business Gravity 2024. TOP - 100» на підтримку проєкту "ЯМаріуполь. Київ" під егідою Громадської організації «FENIX CHARITY». Подія поєднала  аукціон, нагородження та концерт. Це дозволило максимально привернути увагу громадськості та спонукати благодійників долучитися до збору. На «Business Gravity 2024. TOP - 100» було зібрано понад 300000 гривень на допомогу центру «ЯМаріуполь.Київ».

Не менш важливою є моральна підтримка. В гості до дітей спеціально приїхала їхня улюблена співачка Люся Кава. Для дітей це був приємний сюрприз.  Вони обожнюють її пісні, а нагода зустрітися і поспілкуватися це неоціненний подарунок. 

ГО FENIX CHARITY опікується сім’ями з центрів «ЯМаріуполь.Київ», які наразі потребують гуманітарної та медичної реабілітації. «ЯМаріуполь» — це  масштабний проєкт, де маріупольці працюють для маріупольців та допомагають тим, хто був змушений покинути рідні домівки. В центрах «ЯМаріуполь.Київ» надають гуманітарну, медичну, психологічну та юридичну допомогу, функціонує дитяча кімната та працює побутовий центр. Також регулярно проводяться розважальні заходи для дітей та дорослих — майстер-класи, екскурсії та свята. 

«Разом з дирекцією фонду ми визначили та узгодили план лікування та реабілітації: це дитячі стоматологічні послуги, лікувальні масажі, діагностичні послуги, лазерні процедури для прибирання шрамів», — розповідає засновниця ГО FENIX CHARITY Марина Філіпенко — «Попри не прості реалії благодійники не перестають допомагати, організовувати заходи, збирати кошти, мотивувати. Для постраждалих у війні це дуже важливо — вони розуміють, що не залишилися на самоті та суспільство піклується й підтримує їх всім силами»

Під час зустрічі з родинами переселенців запропонували їм безкоштовні стоматологічні послуги та сучасні види реабілітації з можливістю прибрати шрами, отримані внаслідок обстрілів. 

«В залежності від наслідків фізичної травми буде обрана індивідуальна тактика лікування: оперативні втручання, шліфування рубців, косметологічні процедури. Це комплексна допомога, що обʼєднає в собі естетичну медицину та пластичну хірургію в поєднанні з сучасними косметологічними апаратними процедурами. Окремою цінністю буде психологічна допомога, якої всі так потребують», — зазначила Христина Орловська.

Команда ГО FENIX CHARITY разом з партнерами подарували дітям ноутбуки для навчання, набори для малювання, вітаміни та смаколики. Поспілкувалися з родинами й співробітниками, дізналися про потреби центрів “ЯМаіуполь.Київ” та необхідну допомогу та домовилися про продовження співпраці.

«Дякуємо партнерам, які подарували таке свято дітям. У нас є проєкт “Ветерани” та проєкт “Діти”, — і нам дуже важливо, що про них не забувають та допомагають. Що ми разом робимо гарні справи та піклуємося про тих, хто цього потребує» — поділився виконавчий директор фонду “ЯМаріуполь”, депутат Маріупольської міської ради Ярослав Кільдішов.

«Ми підтримуємо дітей з Маріуполя, тому що знаємо який біль пережили ці діти. Ми вже поспілкувалися з керівництвом центрів “ЯМаріуполь” та домовилися про подальшу співпрацю. Ми будемо надавати діткам одяг та взуття», —  додає директорка БФ «Діти Дітям» Наталія Кісєльова



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: благотворительность,благодійність,громадська організація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.