звернення до Пані Пенні Сью Пріцкер

17 жовтня 2023, 09:42
Власник сторінки
0
60

Звернення до Пані Пенні Сью Пріцкер Спеціальному представнику США з економічних питань в Україні

Шановна пані Пенні Сью Пріцкер!

 

Добре знаючи Вас як відповідального політичного діяча не тільки в США, а й у всьому світі, впевнений, що Ви зможете навести лад в українській економіці. Звертаюся особисто до Вас з величезним проханням розглянути та, можливо, прийняти до реалізації деякі мої пропозиції щодо відновлення та розвитку української економіки.

Мені людині, яка має майже 40-річний стаж роботи у багатьох галузях економіки України, починаючи від медицини, нафтогазової галузі, виробництва мінеральних добрив на всіх п'яти хімічних у минулому гігантах української економіки, таких як «Одеський припортовий завод», Черкаський «Азот», Рівненський «Азот», ПрАТ Сєвєродонецький «Азот», Горлівський «Стирол», а також досвід роботи з такими металургійними комплексами, як «Північний гірничо-збагачувальний комбінат», «Криворізький гірничо-збагачувальний комбінат», «Нікопольський завод феросплавів», «Донецький металургійний завод», «Запорізький феросплавний завод», «Калуський хімічний комбінат «Ореана», закінчуючи агропромисловим сектором України, де я продовжую працювати і сьогодні.

Я маю багато пропозицій щодо реалізації та відновлення діяльності всіх українських, як промислових, так і аграрних підприємств. Зокрема, я бачу, що українська економіка може сама наповнювати бюджет в обсязі не менше 40 млрд доларів щорічно тільки за рахунок реорганізації агропромислового комплексу. А ще більш ніж удвічі більше Україна може отримувати доходи бюджету внаслідок реорганізації нафтогазового комплексу, об'єктів електроенергетики, а також усіх промислових підприємств гірничо-рудного металургійного спрямування, внаслідок оптимізації роботи основних хімічних підприємств України.

У цих галузях необхідне вирішення питань не тільки деолігархізації, а й за відносно мінімальних фінансових вкладень, правильного наукового та практично обґрунтованого підходу можна збільшити обсяги виробництва та прибутковість цих підприємств більш ніж удвічі для українського бюджету, а також для розвитку українського середнього, малого бізнесу. у цих галузях економіки.

Наприклад, для порятунку агропромислового комплексу України за рахунок тих фінансових коштів, які Україні виділяє Америка та інші країни союзники України, а також міжнародні донори такі як Міжнародний Валютний Фонд, «Європейський банк реконструкції та розвитку» та інші фонди можна за невеликі  25% прибутковості українських агровиробників викупити всю вироблену в 2023 році агропродукцію, за рахунок чого вирішити питання наповнення державного резерву України, а надлишок агропродукції може експортувати сама держава через свої численні підприємства, що не діють сьогодні, що при експорті даної аграрної продукції принесе бюджету України дохід в абсолютному розмірі щонайменше 20 млрд. доларів США, а за хорошої організації цієї роботи бюджет може отримати близько 45 млрд. доларів США.

Усі вкладені у вищезгадану операцію кошти окупляться протягом не більше 3-4 місяців. Це приносить колосальний прибуток державній та приватній українській економіці, зберігаючи при цьому життєздатність усього агропромислового комплексу України, який сьогодні перебуває на межі банкрутства.

Шановна пані Пенні Сью Пріцкер! Ви бачите, що лише за одного правильного розпорядження коштів наших країн союзників, які допомагають Україні, ми зможемо не лише зберегти та розвинути українську економіку, а й самі себе фінансувати для виживання та перемоги над російським агресором.

 

З глибокою повагою та надією на плідну співпрацю

 

Щиро Ваш друг

 

Голова ВСГО «Народна Рада» України

Академік та Перший Віце-Президент

Академії Економічних наук України                             

А.В. Пешко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.