Звернення до Київського міського голови Кличко В.В.

16 жовтня 2023, 09:25
Власник сторінки
0
44

звернення до Київського міського голови Кличко В.В.

Шановний Віталіє Володимировичу!

 

Мешканці, які мешкають за адресами бульвар Лесі Українки будинкі 21А, 21 Б, 21 В, вулиця Старнаводницька 4, 4А, 4Б, 4 В, 13 та 13А, персонал та батьки дітей дитячого садка за адресою бульвар Лесі Українки 21В, звернулися до мене, як до голови Всеукраїнської Громадської Організації «Союз Громадських Організацій України «Народна Рада», яка об'єднує понад два мільйони людей, з наполегливим проханням звернутися до Вас щодо негайного наведення порядку та проведення ремонтних робіт асфальтового покриття доріг усередині найбільшого центрального кварталу міста Києва, де проживають десятки тисяч осіб.

Мешканці цього району вимагають термінового проведення таких робіт:

 - провести реконструкцію доріг, сходових конструкцій, незначного розширення, наскільки це дозволяють зелені насадження, проїжджої частини доріг, укладання нового якісного!!! асфальтного покриття;

- Реконструкцію пішохідних доріжок;

- реконструкцію прибудинкових доріжок з укладанням тротуарної плитки;

- облаштування газонів з установкою огорож, що не дозволяють автомобілям заїжджати на зелене покриття газонів;

-вирішити питання про припинення будівництва об'єкта, на якому було вирито котлован по вул. Старонаводницька, 4, 4А,4Б. (Засипати котлован, демонтувати всі будівельні вагончики, прибрати всю будівельну техніку). Цей об'єкт вважається замороженим уже протягом 15 років.

-завершити будівництво недобудови між будинками Старонаводницька 13А з одного боку та Бізнес-центром та фітнес-клубом «TSARSKY» з іншого боку.

Щоб уникнути публічних виступів громадськості, яка мешкає у вищевказаному районі, прошу негайно вжити заходів щодо усунення вищезгаданих недоліків у самому серці центрального району м. Києва, який має бути зразково показовим для всієї столиці.

З глибокою повагою,

 

Голова Правління  ВСГО «СГОУ «Народна Рада» України

Академік та Перший Віце-Президент Академії

Економічних наук України,                                                     

  А.В. Пешко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.