Моніторинг благодійності посилюється

18 червня 2023, 22:05
Власник сторінки
0
16

Благодійний фонд Future for Ukraine оголошує про партнерство з сервісом трекінгу згадок LOOQME

Благодійний фонд Future for Ukraine та сервіс відслідковування згадок LOOQME обʼєднують свої зусилля задля кращого моніторингу інфополя благодійності. Партнерство дозволить обом організаціям відстежувати тенденції та вчасно реагувати на запити українців щодо інформації та підтримки.

Так, компанія LOOQME проводить моніторинг та аналітику інформаційної активності брендів, компаній або персон у ЗМІ та соцмедіа. Одним із напрямів роботи платформи є також дослідження у різних сферах: сервіс аналізує галузі та ринки, вивчає тенденції та прогнозує тренди. Одне з останніх досліджень, зокрема, вивчає, як благодійні фонди комунікували після початку повномасштабної війни.

Партнерство з фондом Future for Ukraine дозволить LOOQME краще розуміти запити благодійного сектору. Таким чином платформа зможе якісніше формувати дослідження та проводити оцінки у цій галузі. Своєю чергою фонд, відстежуючи згадки та надаючи дані для досліджень, зможе отримувати більше інсайтів для розвитку своєї діяльності. Наприклад, аналітика від LOOQME допомагатиме виявити, якої саме допомоги потребують люди, у чому полягає запит українського суспільства у часи війни та з якими труднощами стикаються українці найчастіше. Така інформація буде корисна для всіх благодійників, а отже і для всіх українців, які потребують допомоги.

Олена Ніколаєнко, Голова Ради FFU Польща, волонтерка-кураторка із стратегії та розвитку FFU Україна зазначила, що партнерство — це розвиток диджитал-складової сфери благодійності.

«Від початку створення фонду ми регулярно користувалися сервісом LOOQME задля моніторингу своєї медіаактивності. Це допомагало нам зрозуміти суспільну думку щодо нашої діяльності, виміряти ефективність наших заходів та, у разі потреби, скорегувати свої активності. Кожна аналітика давала нашій команді безліч інсайтів та ідей для майбутніх гуммісій, кампаній та інших заходів. Тепер, коли ми стали партнерами, ми зможемо також давати більше зворотних інсайтів, аби платформа могла зробити якіснішу аналітику. Обʼєднання наших зусиль стане у пригоді для всього благодійного сектору», — ділиться Олена Ніколаєнко, Голова Ради FFU Польща, волонтерка-кураторка із стратегії та розвитку FFU Україна.

«LOOQME з перших днів великої війни долучився до волонтерського руху. Як медіаексперти, ми працювали на безоплатній основі з держустановами, громадськими організаціями та благодійними ініціативами. На рівні компанії ми регулярно переказуємо донати перевіреним фондам, а наші співробіники — активно волонтерять.

Ми докладаємо зусиль, аби Україна перемогла і була розвиненою країною. Саме тому для нас важливо бути причетним до таких ініціатив, як фонд Future for Ukraine, який наближує перемогу та робить вагомий внесок у трансформацію суспільства вже зараз», — коментує Оксана Кононова, CEO LOOQME.

Фонд Future for Ukraine створений українцями для українців на початку повномаcштабної війни. Діяльність фонду спрямована у чотирьох напрямах: гуманітарна допомога, протезування та реабілітація військових, допомога дітям та психологічна підтримка жінок. Протягом лише першого року свого існування FFU провели 5 гуманітарних місій, допомогли 30 організаціям, серед яких дитячі будинки, лікарні тощо. Станом на квітень 2023 року, Фонд допоміг 8 українським військовим отримати сучасне протезування за кордоном.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.