Безкоштовне навчання за стипендіальною програмою КМDШ

13 березня 2023, 15:46
Власник сторінки
0
16

Мережа приватних шкіл КМDШ оголошує про відкриття конкурсу одразу на 5 стипендіальних програм. Участь у відборі можуть взяти учні мережі та школярі з інших навчальних закладів

Мережа приватних шкіл КМDШ оголошує про відкриття конкурсу одразу на 5 стипендіальних програм. Участь у відборі можуть взяти учні мережі та школярі з інших навчальних закладів. 

За рішенням конкурсної комісії будуть призначені 4 стипендії зі 100% покриттям вартості навчання від КМDШ, 8 стипендій з 50% покриттям вартості навчання від КМDШ та надані знижки розміром від 5% до 25% від вартості навчання.

Дедлайн заповнення реєстраційної анкети – 31.03.

Стипендіальні програми КМDШ будуть двох типів. 

Перший – для талановитих дітей, які мріють навчатися в одній з кращих приватних шкіл Києва та користуватися усіма перевагами: інноваційними підходами в навчанні, сучасними лабораторіями, персональним супроводом академічних едвайзерів. Кандидати повинні мати високу внутрішню мотивацію до навчання, прагнути академічних досягнень, ставити перед собою дослідницькі цілі, мати успішне портфоліо за 2-3 останні роки (підтверджені освітні досягнення, розроблені або реалізовані проєкти), володіти англійською мовою на рівні А2+-В1 (для вступу у 8 клас) та В1 (для вступу у 10 клас).

Другий тип – для школярів, які вже є учнями шкіл КМDШ. Але завдяки своїм високим академічним досягненням, а, головне, ще більшим прагненням розвитку, амбітним цілям та проєктам, отримають визнання та підтримку у вигляді стипендій, які передбачають знижки на навчання на наступний рік.

Загалом будуть відкриті такі стипендії: 

«Випускник». Для учнів, які у поточному навчальному році навчаються в 9 класі. Це дворічна стипендіальна програма для навчання в 10-11 класах КМDШ. 
«Самореалізація». Програма для учнів, які у поточному навчальному році навчаються в 7 класі. Також дворічна стипендіальна програма для навчання у 8-9 класах КМDШ. 
«Перші кроки». Для учнів, які у поточному навчальному році навчаються у 8 класі. Однорічна стипендіальна програма для навчання в 9 класі.
«Перші кроки Online». Це однорічна стипендіальна програма для навчання у 8, 9, 10, 11 класах в онлайн-школі КМDШ
«Зірка КМDШ» – однорічна стипендіальна програма для учнів КМDШ 5-8 класів, які продемонстрували особливу мотивацію до навчання та високі академічні результати, для навчання в наступному навчальному році в 6-9 класах КМDШ.
Конкурсний вступ на стипендіальні програми «Випускник», «Самореалізація», «Перші кроки», «Перші кроки Online» відбувається за такою процедурою:

Розгляд даних вступника на відповідність кандидата умовам відбору, які включають опрацювання: анкети, мотиваційного листа, портфоліо успіху за 2-3 останні роки, що засвідчує освітні та проєктні досягнення, фото (скан-копія) письмової заяви одного з батьків про згоду на обробку персональних даних дитини
Проходження індивідуальної співбесіди з управлінською командою школи
Cкладання вступних контрольних робіт з української мови, математики та англійської мови
Участь у груповій проєктній активності – квесті
Оголошення результатів конкурсу на стипендіальну програму
Зарахування переможців стипендіальної програми на навчання у КМDШ.
Подати заяву на стипендіальну програму можна за посиланням на сайті.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.