Благодійна допомога від Голови ВСГО «Народна Рада» України Пешко А.В.

18 січня 2023, 09:02
Власник сторінки
0
28

Благодійна допомога від Голови ВСГО «Народна Рада» України Пешко А.В.

13.01.2023 року Голова ВРГО «Народна Рада» України, Академік та Перший Віце-президент Академії економічних наук України Пешко Анатолій Володимирович приїхав до «Інституту нейрохірургії імені Академіка А.П.Ромоданова Національної Академії Медичних Наук України», де його дуже тепло, як близького друга прийняли співробітники інституту, зокрема директор медичний - Комаров Михайло Петрович, заступник директора з економічних питань Наталія Сергіївна Богатова, завідувач відділення інтенсивної терапії та анестезіології Пилипенко Максим Миколайович.

Анатолій Володимирович особисто передав їм благодійну допомогу, яку разом зі своїми друзями привіз з Італії для лікувальних закладів нашої країни, які сьогодні потребують не тільки зброї та іншої важливої підтримки, але також допомоги лікувальним закладам, яка є однією з найбільш пріоритетних причин. що дозволяє зберегти життя сотням тисяч наших рідних і близьких, як воїнам, так і простим громадянам України, на жаль, від дітей до людей похилого віку.

Анатолій Володимирович Пешко передав до «Інституту нейрохірургії імені Академіка А.П.Ромоданова Національної Академії Медичних Наук України»  лікувальних препаратів на суму 29271,00 євро, але це не одноразова допомога тому, що «Інституту нейрохірургії імені Академіка А.П.Ромоданова Національної Академії Медичних Наук України» замовив ще дуже багато медикаментів, а також лікувального та діагностичного обладнання, над постачанням якого А.В.Пешко вже працює для його якнайшвидшого постачання до цієї та інших лікарень міста Києва та всієї України.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.